-->
Sadece Tren İstasyonunu mu Anlıyorsunuz? Yeni Açıklama Fragmanı RTS Last Train Home Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şeyi Anlatıyor

Almanca deyişlere yaptığımız bu kısa gezi için bizi bağışlayın, ancak birisinin hiçbir fikri olmadığında, Almanca’da aslında ‘Ben sadece tren istasyonunu anlıyorum’ derler. Gerçekten!

27.11.2023 | ulasufuk

Almanca deyişlere yaptığımız bu kısa gezi için bizi bağışlayın, ancak birisinin hiçbir fikri olmadığında, Almanca’da aslında ‘Ben sadece tren istasyonunu anlıyorum’ derler. Gerçekten!

Ancak, yakında yayınlanacak olan tarihi RTS oyunumuz Last Train Home’un son fragmanında, oyun hakkında ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Açıklayıcı fragman, oyunun neyle ilgili olduğunu, hikayesini, atmosferini ve mekaniklerinin nasıl işlediğini anlatıyor.

Strateji oyunlarından hoşlananlar için zaman ve para yatırımı yapmadan önce ayrıntılı bilgi sahibi olmanın çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle açıklayıcı fragman hiçbir soruyu cevapsız bırakmamaya çalışıyor.

Watch the Explanation Trailer on YouTube:

İşte Mürettebat Yönetimi, Tren Yükseltmeleri, Savaş ve daha fazlası gibi oyunun belirli yönlerini vurgulayan geçmiş fragmanlarımızı içeren bir oynatma listesi.

Dijital Deluxe Sürüm ve Lansman İndirimi
Last Train Home’un çıkışına az bir süre kala, ilk haftasında trene binen tüm yolcular için özel bir indirimden bahsetmenin zamanı geldi: 28 Kasım – 5 Aralık 2023 tarihleri arasında Last Train Home %15 indirimle satışa sunulacak ve normal fiyatı olan 39,99$ / 39,99€ / 34,99£’dan sadece 33,99$ / 33,99€ / 29,75£’a düşecek; yani çoğu gerçek tren biletinden daha ucuza gelecek.

Ayrıca Digital Deluxe Edition da bir haftalık indirimden yararlanıyor. 54,99 $ / 54,99 € / 47,99 £ (ilk hafta için %15 eksi, yani 46,74 $ / 46,74 € / 40,79 £) karşılığında oyunun ilk DLC’si olan Legion Tales’e çıkışında sahip olacaksınız. Bu DLC, bir dizi özel tekrar oynanabilir gerçek zamanlı görev aracılığıyla Çekoslovak Lejyonerleri ile sürükleyici bir karşılaşma vaat ediyor. Daha ayrıntılı DLC bilgileri için bizi izlemeye devam edin! Ayrıca, Digital Deluxe Edition resmi dijital film müziğini ve Last Train Home’un sanat kitabını içeriyor.

Last Train Home, Ashborne Games tarafından Brno, Çek Cumhuriyeti’nde geliştirildi ve 28 Kasım 2023’te PC’ye geliyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.