-->
Robocop: Rogue City, Nacon’un Şı̇mdı̇ye Kadarkı̇ En iyı̇ Lansmanı

Başarısını kutlamak için oyun yeni bir fragman yayınladı.

22.11.2023 | ulasufuk

Başarısını kutlamak için oyun yeni bir fragman yayınladı.

2 Kasım’da ikonik bir popüler kültür kahramanı, yarı insan, yarı makine, tamamen polis, RoboCop: Rogue City ile özel bir video oyununda büyük geri dönüşünü yaptı.
Steam platformunda %92 olumlu eleştiri alan oyun, 2 hafta içinde 435.000’den fazla oyuncu kazandı ve 2,7 milyon aktif oyun oturumuna ulaştı.

Oyun stüdyosu Teyon ve yayıncı NACON, işbirlikçi Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) ile birlikte, oyunun aldığı övgüleri vurgulayan yeni bir fragman paylaşarak başarısını kutlamaktan mutluluk duyuyor.

NACON CEO’su Alain FALC oyunun başarısı hakkında şunları söyledi: “RoboCop: Rogue City beklentilerimizi aştı ve NACON söz konusu olduğunda gerçek bir başarı elde etti. RoboCop tutkunları tarafından ve onlar için yaratılan bu oyunda Teyon stüdyosuyla birlikte çalışabildiğimiz için gerçekten gurur duyuyoruz. Ayrıca bu işbirliği boyunca bize duydukları güven için MGM’e ve bu sürümün böylesine büyük bir başarıya ulaşmasına katkıda bulunan tüm oyunculara teşekkür etmek istiyoruz.”

RoboCop: Rogue City, oyuncuyu ikinci filmdeki olaylardan bir süre sonra Eski Detroit’e götürüyor. Bu yeni birinci şahıs macerasında oyuncu, yeni bir suç lordunun gelişinin ardından kaosa sürüklenen bir şehre kanun ve düzeni geri getirmelidir.

Oynanış, patlayıcı savaşlar, sahadaki soruşturmalar ve oyuncunun vatandaşların kaderlerine karar vereceği ve böylece oyunun ilerleyişini etkileyeceği yan görevler arasında değişiyor.

Teyon ekibi, seriye saygılarını sunma arzusuyla, RoboCop: Rogue City’de cyborg polisin yüzü ve sesi olarak göreve dönen aktör Peter Weller da dahil olmak üzere, oyuncuların keşfetmesi için RoboCop dünyasına ikonik yerler, silahlar ve karakterler gibi çok sayıda referans da bıraktı.

RoboCop: Rogue City, Amazon MGM Studios Tüketici Ürünleri Lisanslama lisansı uyarınca Metro Goldwyn Mayer (MGM) ile işbirliği içinde geliştirme stüdyosu Teyon ve video oyunu yayıncısı NACON’un eseridir.

RoboCop: Rogue City PlayStation®5, Xbox Series X|S, Steam ve Epic Games Store’da mevcuttur.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.