-->
Outcast: A New Beginning İçin Yayınlanan Oynanış Videosuyla Heyecan Dorukta!

THQ Nordic’un yayıncılığını üstlendiği ve Appeal Studios’un geliştirdiği, tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Outcast: A New Beginning için heyecan verici bir savaş odaklı video yayınlandı.

17.11.2023 | ulasufuk

THQ Nordic’un yayıncılığını üstlendiği ve Appeal Studios’un geliştirdiği, tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Outcast: A New Beginning için heyecan verici bir savaş odaklı video yayınlandı. İki dakikalık videoda oyunun dövüş sistemi ayrıntılı bir şekilde tanıtılıyor, vurgulanan noktalar arasında silah değiştirme, güçlü aygıtları ve kadim yetenekleri kullanma, vahşi yaşamı kontrol etme gibi dinamik ve stratejik unsurlar yer alıyor.

Outcast: A New Beginning’in atmosferi oldukça dikkat çekici ve video, oyunculara bekleyen zorlu ve etkileyici bir oyun deneyimi vaat ediyor. Fragman, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) platformları için geliştirilen oyunun, ne zaman çıkacağı henüz açıklanmamış olsa da, merakla beklenen bir yapıt olduğunu gösteriyor. Üçüncü şahıs aksiyon severler, oyunun sunduğu atmosferik dünyayı daha yakından keşfetmek için fragmanı aşağıdan izleyebilirler.

Yeni video



Popüler Haberler


PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE CHOMP CHAMPS ile 64 oyuncuya kadar devasa çok oyunculu savaşta heyecanı yaşayın! Klasik PAC-MAN oyununa modern bir dokunuş.


VALORANT tutkunları hazır olun! Riot Games ve ESA Esports iş birliği ile düzenlenen VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının heyecanı başlıyor.


Heyecanla beklenen Beyblade aksiyon oyunu Beyblade X: XONE, nihayet Switch ve PC (Steam) platformları için duyuruldu!


Endonezya yapımı korku oyunu DreadOut, Remastered Collection ile PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e geri dönüyor!