-->
Outcast: A New Beginning İçin Yayınlanan Oynanış Videosuyla Heyecan Dorukta!

THQ Nordic’un yayıncılığını üstlendiği ve Appeal Studios’un geliştirdiği, tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Outcast: A New Beginning için heyecan verici bir savaş odaklı video yayınlandı.

17.11.2023 | ulasufuk

THQ Nordic’un yayıncılığını üstlendiği ve Appeal Studios’un geliştirdiği, tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Outcast: A New Beginning için heyecan verici bir savaş odaklı video yayınlandı. İki dakikalık videoda oyunun dövüş sistemi ayrıntılı bir şekilde tanıtılıyor, vurgulanan noktalar arasında silah değiştirme, güçlü aygıtları ve kadim yetenekleri kullanma, vahşi yaşamı kontrol etme gibi dinamik ve stratejik unsurlar yer alıyor.

Outcast: A New Beginning’in atmosferi oldukça dikkat çekici ve video, oyunculara bekleyen zorlu ve etkileyici bir oyun deneyimi vaat ediyor. Fragman, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) platformları için geliştirilen oyunun, ne zaman çıkacağı henüz açıklanmamış olsa da, merakla beklenen bir yapıt olduğunu gösteriyor. Üçüncü şahıs aksiyon severler, oyunun sunduğu atmosferik dünyayı daha yakından keşfetmek için fragmanı aşağıdan izleyebilirler.

Yeni video



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.