-->
Ortak Aksıyon-Macera Oyunu Gangs Of Sherwood Artık Bı̇Lgı̇sayar ve Konsollarda

Üstesinden gelmeniz gereken ana patronlara göz atın!

30.11.2023 | ulasufuk

Üstesinden gelmeniz gereken ana patronlara göz atın!

NACON ve Appeal Studios, yeni co-op aksiyon-macera oyunları Gangs of Sherwood’un PlayStation®5, Xbox Series X|S ve PC’de (Epic Games Store, Steam) satışa sunulduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyor.

Bu yeni video Robin Hood’un neşeli adamlarından oluşan grubunun yüzleşmek zorunda kalacağı tehditleri ortaya koyuyor: Nottingham’ın aşağılık Şerifi onların tek düşmanı değil. Şerif sadece korkunç bir orduyla etrafını sarmakla kalmıyor, aynı zamanda göründükleri kadar güçlü teğmenler tarafından da destekleniyor. Zalim, direnişi yok etmek için Gisbourne’lu Guy ve Kirklees Başrahibesi gibi güçlü savaşçıları da ordusuna katmıştır. Düşmanlarınızı yenmek ve halkı Şerif’in boyunduruğundan kurtarmak için tüm yeteneklerinizi kullanmanız ve takım arkadaşlarınızla yıkıcı sinerjiler oluşturmanız gerekecek.

Maceraya katılmak için 4 neden:
Robin Hood efsanesini daha önce hiç görmediğiniz şekilde, Orta Çağ’ın fütüristik teknolojiyle harmanlandığı bir bilim-fantezi dünyasında keşfedin
Uzman suikastçı Maid Marian, ekibinizi koruyabilen şifacı keşiş Friar Tuck, çelik yumruklu savaşçı Little John ve tabii ki en ünlü okçu Robin Hood gibi modern zevklere göre güncellenmiş ikonik kahramanlardan biri olarak oynayın
Destansı, dinamik savaşlarda yer alın ve becerilerinizi oyun tarzınıza göre uyarlayın
Birlikte daha güçlü: Şerif’in ordularını yok etmek için güçlü sinerjiler ve muhteşem zincir kombinasyonları oluşturmak için macerayı tek başınıza veya 4 oyuncuya kadar işbirliği içinde yaşayabilirsiniz
Gangs of Sherwood, Robin Hood efsanesine dayanan yeniden tasarlanmış bir dünyada hızlı tempolu oynanışa ve yüksek tekrar değerine sahip, 1 ila 4 oyuncu için hikaye odaklı bir kooperatif aksiyon-macera oyunudur. Aslan Yüreği taşının güçlerinden faydalanan Nottingham Şerifi’nin orduları anlatılamaz bir güç oluşturdu ve İngiltere halkına her zamankinden daha fazla baskı yapıyor. Robin Hood efsanesinin benzersiz bir bilim-fantezi versiyonu olan oyun, destansı savaşları ve çarpıcı ortamlardaki mücadeleleri sevenler için patlayıcı dövüşler, muhteşem kombolar ve co-op oynanış sunuyor.

Gangs of Sherwood şimdi PlayStation®5, Xbox Series X|S, Steam ve Epic Games Store’da.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.