-->
nDreams, Synapse Geliştiricisi Aonic’i 110 Milyon Dolar Karşılığında Satın Aldı!

Aonic, nDreams’i 110 Milyon Dolara Yakın Bir Bedelle Satın Aldı: Synapse ve Ghostbusters Rise of the Ghost Lord’un Geliştiricisi Şimdi The Game Awards’da Aday!

20.11.2023 | ulasufuk

Aonic, nDreams’i 110 Milyon Dolara Yakın Bir Bedelle Satın Aldı: Synapse ve Ghostbusters Rise of the Ghost Lord’un Geliştiricisi Şimdi The Game Awards’da Aday!

Aonic büyümeye devam ediyor

Merkezi İsveç’in Stockholm kentinde bulunan Aonic, global bir oyun şirketleri grubunu bünyesinde barındırıyor; bunlar arasında OtherSide Entertainment, Tiny Roar, BKOM Studios ve daha fazlası bulunuyor. Şirket, Mart 2022’de nDreams’e 35 milyon dolar yatırım yaparak azınlık hissesini elde etmişti.

Bu yatırımın ardından nDreams, inanılmaz bir büyüme sürecine girdi ve 250’den fazla personeliyle etkileyici projelere imza attı. Şirket içinde geliştirilen Synapse ve Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord gibi oyunlar, The Game Awards’a aday gösterildi. Ayrıca, üçüncü taraf yayıncılığa yapılan yatırımlar arasında PowerWash Simulator VR dikkat çekti.

Bu başarılar, Little Cities’in kalıcı başarısını güçlendirdi. nDreams, Aralık 2022’de sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik uzmanları Near Light’ın katılımıyla kendi ilk satın alımını gerçekleştirdi.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.