-->
KING ARTHUR: KNIGHT’S TALE 22 Şubat 2024’te PlayStation 5 ve Xbox Series X|S’e geliyor

NeocoreGames, eleştirmenlerce beğenilen karanlık fantezi rol yapma taktik oyunu King Arthur’u duyurmaktan heyecan duyuyor.

09.11.2023 | ulasufuk

NeocoreGames, eleştirmenlerce beğenilen karanlık fantezi rol yapma taktik oyunu King Arthur’u duyurmaktan heyecan duyuyor: Knight’s Tale, 2024 yılında konsollara geliyor. Hayranlar, oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için dijital olarak piyasaya sürüleceği 22 Şubat 2024 tarihinden itibaren kendilerini Avalon’un mistik diyarına kaptırabilecekler.

Sıra tabanlı taktiksel oyunlar ile geleneksel, karakter merkezli RPG’ler arasında benzersiz bir melez olan King Arthur: Knight’s Tale, klasik Arthur mitolojisinin karanlık fantezi mecazlarından süzülen modern bir yeniden anlatımıdır ve geleneksel şövalyelik hikayelerine ilgi çekici bir dokunuş sunar.

Oyun ilk olarak 2020’de başarılı bir Kickstarter kampanyasının ardından PC’de piyasaya sürüldü ve oyuna sadık ve tutkulu bir hayran kitlesi kazandırdı. İlk PC lansmanından bu yana oyun eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı ve RPG Fan tarafından “birinci sınıf bir taktiksel RPG” ve “kesin Kral Arthur oyunu” olarak tanımlandı.

Konsol özellikleri:

  • Grafik seçenekleri: Oyuncular 4K görseller sunan Kalite Modu veya kare hızına öncelik veren Performans Modu arasında seçim yapabilirler.
  • Yerel PvP: Yerel çok oyunculu modda Avalon’un savaş alanlarında arkadaşlarınıza meydan okuyun.
  • Dokunsal Geri Bildirim: PS5 oyuncuları, DualSense oyun kumandası için dokunsal geri bildirim desteği sayesinde savaş alanına her zamankinden daha yakın olabilir.
  • Xbox Başarı ve PlayStation Kupa takibi.

Bu konsol sürümü için destek, sezonluk içerik, isteğe bağlı çatışmalar ve daha sonraki bir tarihte gelecek daha fazla özellik ile lansmandan sonra da devam edecek

Arthur efsanesine (ve önceki Kral Arthur strateji oyunlarımıza) dayanan karanlık bir fantezi dünyasında geçen bu Taktik / RPG melezi, bir değişiklikle ünlü Camlann savaşının hemen ardından başlıyor:

Siz Sir Mordred’siniz, Kral Arthur’un düşmanı, acımasız masalların eski kara şövalyesi. Siz Kral Arthur’u öldürdünüz, ama son nefesinde o da sizi yere serdi. İkiniz de öldünüz ama yine de yaşıyorsunuz.

Mistik Avalon adasının hükümdarı Gölün Hanımı, gerçek bir kâbusu sona erdirmek için sizi geri getirdi. Senden şövalyece bir göreve çıkmanı istiyor. Başladığın işi bitirmeni istiyor. Kral Arthur’u öldür – ya da ölmek üzere olan gemisini Avalon’a götürdükten sonra her neye dönüştüyse onu.

İşte Video:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.