-->
ICYMI: Stealth FPS Blood West, Viral Rock Grubu Ghoultown İle Bir Araya Gelerek Garip Batıyı Daha da Garip Hale Getiriyor

Bu tipik bir vahşi batı silahşörünün kurtuluş hikayesi değil. Bu bir lanetlenme arkı.

27.11.2023 | ulasufuk

Bu tipik bir vahşi batı silahşörünün kurtuluş hikayesi değil. Bu bir lanetlenme arkı.

Bağımsız Birinci Şahıs Nişancı oyunlarının emektarları Hyperstrange, ilk oyunları “Metal Aksiyon Fantezi Slasher” ELDERBORN’dan bu yana birçok kez kanıtladıkları gibi, DNA’larının derinliklerinde heavy metal barındırmalarıyla gurur duyuyor. Vahşi batı korku gizlilik shooter oyunu Blood West’i Erken Erişim’den çıkaran ekip, Amerikalı viral rock grubu Ghoultown ve çoklu animasyon ödüllü Smile Studios ile bir araya gelerek “I Am The Undead” şarkısını ve müzik videosunu yarattı. Bir silahşörün ebedi lanetlenmesini anlatan bir western heavy metal baladı.

Bu yeni videoda, hortlak silahşör, hoş geldiniz tabelasına rağmen cehennem gibi bir kabus olan terk edilmiş Ghoultown’a giriyor ve ortalık karışmadan önce bir yudum içkinin tadını çıkarıyor. Rock, metal ve Western unsurlarını bir araya getiren müzik grubu Ghoultown, bizi ölümsüz silahşörün dövüşleri ve cinayetleri, her atıştan sonra dökülen kan ve bağırsaklar, kahramanımızın ezici ihtimallere karşı korkunç bir şekilde düşmesi, ancak bir kez daha uyanması ve cezaya geri dönmesi ile cowpunk bir yolculuğa çıkarıyor.

Şarkıcı ve gitarist Count Lyle, gitarist Jake Middlefinger, gitarist Lizard Lazario, basçı Santi, davulcu Dalton Black ve trompetçi Randy Graham’dan oluşan Ghoultown, Blood West için besteledikleri tamamen orijinal yeni bir şarkıyı hayalet formlarında seslendiriyor. Oyuna hem bir övgü hem de bir kutlama niteliği taşıyan ‘I Am The Undead’, eski vahşi batıda dolaşan lanetli bir silahşörün dehşet verici canavarları öldürürkenki tuhaf doğasını ve oyunun da yaptığı gibi tüm bunların eğlencesini yakalıyor.

Blood West is an immersive wild west stealth FPS with RPG elements where, as a revenant desperado, you take on the twisted demons and eldritch horrors, while you search for the means to end the curse that has befallen the frontier, and maybe find some peace for your wicked soul. One quest after another, the spirits of the land will lead you towards even greater challenges in a story-rich non-linear adventure. And whatever your path may be – things will get rough. For hell is empty and all the devils are here! 

The third and final part of Blood West’s story is coming up later this year when the full game launches on December 5. It will be your time to explore the mountains, a region even deadlier than the mines and the swamp, adding fan-favorite voice actor Stephen L. Russell, better known for his roles in Thief, Dishonored 2, and many others, to this new entry in the stealth immersive sim genre.

With an overwhelmingly positive reception on Steam by players during its Early Access phase, with over 1,600 reviews and a 92% positive rating, Blood West is set to expand into 1.0 on December 5, 2023 and will feature over 20 hours of playtime across its three chapters. 



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.