-->
House Flipper 2’nin Heyecan Verici Yeni Nesil Konsol Çıkış Tarihi Belli Oldu!

PlayWay’in yayıncılığını üstlendiği ve Frozen District’in geliştirdiği simülasyon inşa etme oyunu House Flipper 2, merakla beklenen konsol sürümüyle 21 Mart 2024 tarihinde PlayStation 5 ve Xbox Series platformları için raflardaki yerini alacak.

17.11.2023 | ulasufuk

PlayWay’in yayıncılığını üstlendiği ve Frozen District’in geliştirdiği simülasyon inşa etme oyunu House Flipper 2, merakla beklenen konsol sürümüyle 21 Mart 2024 tarihinde PlayStation 5 ve Xbox Series platformları için raflardaki yerini alacak. Oyunseverler, bu heyecan verici deneyimi PlayStation Store üzerinden istek listelerine ekleyebilirler.

Bu özel konsol sürümü, daha önce duyurulan ve 14 Aralık 2023 tarihinde PC (Steam) platformunda yayımlanan sürümünün izinden geliyor. House Flipper 2’nin ev düzenleme macerası, konsol oyuncuları için de unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Tasarım ustası olacağınız bir deneyim

House Flipper 2, yenilenmiş mekanikleri ve bir önceki oyunda bulunan bazı özellikleriyle birlikte, oyun severlere zenginleştirilmiş bir deneyim sunuyor. Oyuncular, tamamen yeni bir ev inşa etme özgürlüğüne sahipken, aynı zamanda mevcut bir evi düzenleyerek işe başlayabilirler.

Oyunda farklı mod seçenekleri bulunmaktadır. Serbest Mod, kendi yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz bir ortam sunarken, hikaye modunda çeşitli görevleri yerine getirerek ilerleyebilirsiniz. House Flipper 2, oyuncuları Pinnacove adındaki bir şehirde dağın zirvesinden engin denizin ortasına kadar uzanan benzersiz bir atmosferde ağırlıyor.

Konsol sürüm çıkış fragmanı



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.