-->
Hitman: Blood Money Reprisal’ın Heyecanla Beklenen Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Hitman: Blood Money Reprisal Mobil Deneyimi 30 Kasım’da İOS ve Android’e Geliyor!

17.11.2023 | ulasufuk

Hitman: Blood Money Reprisal Mobil Deneyimi 30 Kasım’da İOS ve Android’e Geliyor!”

Feral Interactive, heyecanla beklenen mobil oyun Hitman: Blood Money Reprisal’ın 30 Kasım’da App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android platformlarına sunulacağını duyurdu. Ayrıca, Switch sürümünün de bu kış aylarında çıkış yapması planlanıyor.

Ajan 47 mobil deneyimle beraber geri dönüyor

Ajan 47’nin mobil platforma geri dönüşü, oyunseverlere eğlenceli bir deneyim vaat ediyor. Hitman: Blood Money Reprisal’da Ajan 47 olarak görev alacak ve aldığınız eğitimleri kullanarak karşınıza çıkan karanlık komployu ortadan kaldırmak için cesur bir göreve atılacaksınız. Oyunda dikkat çekmeden hedeflerinizi ortadan kaldırmak için çeşitli araçları kullanabilecek, sızma ve kaçma becerilerinizi sergileyebileceksiniz.

Reprisal, serinin sonraki oyunlarından ilham alan oynanış iyileştirmelerine sahip olacak. Tamamen özelleştirilebilir dokunmatik ekran arayüzü ve tam gamepad desteğiyle birleşen bu gizlilik-aksiyon klasiği, mobil platformda sanatsal bir şekilde yeniden tasarlanmış olarak karşımıza çıkacak. Oyuncular, Hitman evreninde unutulmaz bir deneyim yaşamaya hazır olmalı!

Çıkış tarihi fragmanı



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.