-->
Heyecan Dorukta! Baldur’s Gate 3’ün Fiziksel Sürümleri Resmi Olarak Açıklandı!

Larian Studios, sevilen izometrik rol yapma oyunu Baldur’s Gate III’ün heyecan verici Deluxe Edition’ını duyurdu!

18.11.2023 | ulasufuk

Larian Studios, sevilen izometrik rol yapma oyunu Baldur’s Gate III’ün heyecan verici Deluxe Edition’ını duyurdu! PlayStation 5, Xbox Series ve PC için 2024’ün ilk çeyreğinde çıkacak olan bu özel fiziksel sürüm, sadece 79.99 dolar! Ön siparişler şu anda Larian Merch Store’da (Kuzey Amerika, Avrupa) alınmaya başlandı. Kaçırmayın, maceraya hazır olun!

Divinity: Original Sin 2’nin geliştiricilerinden

Zindanlar ve ejderhaların büyülü dünyasında geçen heyecan verici bir rol yapma deneyimi sunan Baldur’s Gate III, parti tabanlı izometrik bir yapıyla karşımıza çıkıyor. Oyunda El Kitabı’nda yer alan 12 farklı sınıf ve 11 irk arasından seçim yaparak kendi karakterinizi oluşturabilir veya önceden hazırlanmış Başlangıç karakterlerinden biriyle epik bir maceraya atılabilirsiniz.

Oyun, hem tek oyunculu bir deneyim sunarken, aynı zamanda dört kişiye kadar çevrimiçi oynama imkanı da sağlıyor. Yenilenmiş Divinity 4.0 motoruyla geliştirilen Baldur’s Gate III, oyunculara benzersiz bir keşif ve deneyim özgürlüğü sunarak karakterlerle, tehlikelerle ve aldatmacalarla dolu bir dünyada etkileşimde bulunma şansı veriyor.

Baldur’s Gate III, 3 Ağustos’ta Steam ve GOG üzerinden PC ve Mac platformlarında dijital olarak yayımlandı. PlayStation 5 için ise 6 Eylül’de dijital olarak oynanabilir hale geldi. Xbox Series sürümü ise 2023 yılında dijital olarak piyasaya sürülecek ve tam çıkış tarihi heyecanla beklenen The Game Awards 2023’te duyurulacak.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.