-->
El Dorado’nun Kapılarını Açın: Altın Şehir Kurucu Oyun Testi Kayıtlara Açıldı

El Dorado: Sürükleyici bir strateji şehir kurma oyunu olan The Golden City Builder, Steam’de oyun testini başlatmaya hazırlanıyor.

29.11.2023 | ulasufuk

El Dorado: Sürükleyici bir strateji şehir kurma oyunu olan The Golden City Builder, Steam’de oyun testini başlatmaya hazırlanıyor. Gameparic, oyuncuları Jukatan’ı fethetmek ve eşsiz Altın Şehir unvanını almak için yerleşimlerini stratejik olarak planlamaya, inşa etmeye ve geliştirmeye davet ediyor.

Playtest’e nasıl katılabilirsiniz?

  1. Steam hesabınıza giriş yapmış olmalısınız.
  2. Ardından oyunun Steam sayfasına gidin.
  3. Steam sayfasında biraz aşağı kaydırın
  4. Aşağıdaki gibi bir banner göreceksiniz ve yeşil renkli “erişim iste” butonuna tıklayın

El Dorado’da: The Golden City Builder’da oyuncular, Yucatan yarımadasında en güçlü ve en geniş imparatorluğu kurmak için yarışan bir lider rolünü üstleniyor. Yolculuk, oyuncuların hayat ve altınla dolup taşan gelişen bir şehre dönüştürmeleri gereken mütevazı bir yerleşimle başlıyor.

El Dorado Hakkında: Altın Şehir Kurucu

El Dorado: The Golden City Builder, Jukatan’ı fethetmek ve Altın Şehir unvanını kazanmak için yerleşiminizi planladığınız, inşa ettiğiniz ve geliştirdiğiniz bir strateji şehir kurma oyunudur. Tanrıların bile önünde eğileceği bir lider olun. İyiliklerini kazanmak için Tanrılara kurbanlar sunun, ancak dikkatli olun ve zenginliğinizde kendinizi kaybetmeyin.

Playtest İngilizce, İspanyolca – İspanya, Basitleştirilmiş Çince, Rusça, Fransızca, İtalyanca, Almanca, Japonca, Korece, Lehçe, Portekizce – Brezilya, Geleneksel Çince ve Türkçe olmak üzere 13 dilde oynanabilecek.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.