-->
“Efsane Kapışma Başlıyor: TESFED Türkiye Kupası Heyecanıyla Dolup Taşıyor!

Heyecanın Adı TESFED Türkiye Kupası! Espor Tutkunları, Büyük Ödüller ve Şampiyonluk İçin Start Alındı!

15.11.2023 | ulasufuk

Heyecanın Adı TESFED Türkiye Kupası! Espor Tutkunları, Büyük Ödüller ve Şampiyonluk İçin Start Alındı!

Türkiye Espor Federasyonu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 5. TESFED Türkiye Kupası için heyecan dorukta! Counter-Strike, EA FC, Dota 2, NBA 2K24, eFootball 2024, TEKKEN 7, League of Legends, VALORANT, Mobile Legends: Bang Bang ve PUBG Mobile oyunlarında gerçekleşecek dev turnuva, toplamda 1 milyon TL ödülle büyük bir çekişmeye sahne olacak.

1-17 Aralık tarihleri arasında eleme maçlarıyla başlayacak TESFED Türkiye Kupası, 22-23-24 Aralık’ta İstanbul Ataşehir Metropol AVM’de bulunan Papara SuperMassive Gamer Hub’da gerçekleşecek final etaplarıyla zirveye ulaşacak. Turnuva öncesinde konuşan TESFED Başkanı Alper Afşin Özdemir, “Gençleri bir araya getirip esporun heyecanını yaşamak için büyük önem verdiğimiz TESFED Türkiye Kupası’na yoğun bir ilgi var. 1 milyon TL’lik ödül havuzumuzla, Türkiye’nin esporda lider ülke olma hedefimize katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bu turnuva, geleceğin yıldızlarını keşfetmek adına büyük bir fırsat” dedi. Espor tutkunları, Aralık ayında yaşanacak bu muazzam etkinliği kaçırmayın!



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.