-->
Cyberpunk 2077’de Kaybolan 100 NPC, Yeni Mod İle Geri Dönüyor!

L3X4RS’ Adlı Mod Geliştiricisi, Cyberpunk 2077’ye E3 2018 Kalabalığını Geri Getiriyor! CD Projekt RED’in gelecek temalı aksiyon macera oyunu için hazırlanan bu ilginç mod, son sürümde kaybolan yaklaşık 100 NPC’yi tekrar oyun dünyasına dahil ediyor.

16.11.2023 | ulasufuk

L3X4RS’ Adlı Mod Geliştiricisi, Cyberpunk 2077’ye E3 2018 Kalabalığını Geri Getiriyor! CD Projekt RED’in gelecek temalı aksiyon macera oyunu için hazırlanan bu ilginç mod, son sürümde kaybolan yaklaşık 100 NPC’yi tekrar oyun dünyasına dahil ediyor. Detaylar için okumaya devam edin!

Kalabalığın çeşitliliğini arttıran bir mod

Modu kullanırken, kalabalık yoğunluğunda bir artış beklememek önemli bir detay. Bu, E3 2018 sürümündeki gibi oyununuzda büyük bir NPC kalabalığı görmeyeceğiniz anlamına geliyor. Ancak modun temel amacı, NPC’lerin çeşitliliğini artırmak. Böylece Night City’yi keşfederken sürekli aynı yüzleri görmekten kurtulacaksınız.

Mod geliştiricisi şu ana kadar herhangi bir tanıtım videosu paylaşmamış olsa da, yeni eklenen kıyafetler ve aksesuarlarla NPC’leri daha çekici hale getirdiği için modun ilgi çekici olduğunu söyleyebiliriz. Modu denemek isteyenler için güzel bir alternatif olabilir.

Moddan görüntüler



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.