-->
Cities Skylines 2’ye Heyecan Verici Yeni Bir Güncelleme Geldi!

Colossal Order ekibi, şehir kurma simülasyon oyunu Cities Skylines 2 için 1.0.13 sürümlü üçüncü büyük güncellemeyi yayınladı.

12.11.2023 | ulasufuk

Colossal Order ekibi, şehir kurma simülasyon oyunu Cities Skylines 2 için 1.0.13 sürümlü üçüncü büyük güncellemeyi yayınladı. Bu güncelleme, oyunu daha dengeli hale getirmenin yanı sıra ince ayarları da sunuyor ve ayrıca oyundaki bazı hataları da düzeltiyor. Bu güncelleme, oyun deneyimini daha tatmin edici hale getiriyor.

Performans artışı da yer alıyor

Yeni güncelleme, sadece bu özelliklerle sınırlı kalmıyor, aynı zamanda oyunun performansını artırarak daha hızlı ve istikrarlı bir oyun deneyimi sunuyor. Colossal Order ekibi, ayrıca çöp üretimi ve birikiminin daha dengeli olmasını sağlayan geliştirmeleri de bu güncellemeyle oyuna dahil etti.

Diğer güncelleme detaylarına baktığımızda, yakım tesislerinin elektrik ihtiyacıyla ilgili iyileştirmeler yapıldı ve şehirdeki sokak hayvanlarının sayısı dengelendi. Ayrıca, araçların otoyollarda güvensiz U dönüşleri yapmalarını önlemek amacıyla uygulanan cezalar artırıldı.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.