-->
Bu Hafta Epic Games, 140 TL Değerindeki Oyunu Ücretsiz Sunuyor! Detayları Kaçırmayın!

Her hafta kullanıcılara ücretsiz oyunlar sunan Epic Games, bu haftanın sürprizini Perşembe günü gerçekleştirdi.

26.11.2023 | ulasufuk

Her hafta kullanıcılara ücretsiz oyunlar sunan Epic Games, bu haftanın sürprizini Perşembe günü gerçekleştirdi. Şu an itibariyle, aksiyon dolu macera oyunu Deliver Us Mars’ı kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamanız için oyun, 30 Kasım Perşembe günü TSİ 18:00’a kadar ücretsiz olarak indirilebilir.

Buna ek olarak, önümüzdeki hafta, yani 30 Kasım itibarıyla, Jitsu Squad ve Mighty Fight Federation adlı oyunlar da ücretsiz olarak oyunculara sunulacak. Epic Games’in bu heyecan verici kampanyalarını takip etmeye devam edin!

Deliver Us Mars

Ödüllü oyun Deliver Us The Moon’un devamı niteliğindeki Deliver Us Mars, sizi sürükleyici bir astronotluk deneyimine davet ediyor. Oyun, yoğun atmosferli bir bilim kurgu macerasına ev sahipliği yaparak, gizemli Outward tarafından çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmak üzere gerilim dolu ve yüksek riskli bir göreve sizi taşıyor. Bu heyecan verici macera, yeni sınırları keşfetmeniz için sizi bekliyor!



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.