-->
Atari Nihai Soruyu Soruyor: Siz Ne Tür Bir RollerCoaster Tycoon’sunuz?

Son bir envanter kontrolü yapalım… vahşi, ölüme meydan okuyan bardak altlıkları? Kontrol edin! Sınırsız yaratıcı güç? Çifte kontrol! Hem yeni iş adamları hem de eski iş adamları için her yaşa hitap eden bir eğlence mi? Evet!

29.11.2023 | ulasufuk

Son bir envanter kontrolü yapalım… vahşi, ölüme meydan okuyan bardak altlıkları? Kontrol edin! Sınırsız yaratıcı güç? Çifte kontrol! Hem yeni iş adamları hem de eski iş adamları için her yaşa hitap eden bir eğlence mi? Evet!

RollerCoaster Tycoon serisinin belki de en büyük özelliği, seriyi yayınlanma ve yeniden tasarlanma tarihi boyunca destekleyen oyuncu kitlesidir. Yıllar boyunca, hayran kitlesi kesinlikle aktif kaldı ve oyuncular yaratıcı, yenilikçi, rekabetçi ve mühendislik ruhunu sergileyen bir dizi etkileyici park inşa etti. RollerCoaster Tycoon 2’deki (muhtemelen) evrenin ısı ölümünden daha uzun süre dayanacak olan sürüşten, tamamlanması 10 yıl süren RollerCoaster Tycoon megaparkına kadar, serinin hayran kitlesi, biraz korkutucu olmasa da olağanüstü derecede kendini adamış oyuncularla doludur.

Şimdi kendinize şu soruyu soruyor olabilirsiniz: Ben ne tür bir iş adamıyım? Tema parkı meraklıları yelpazesinde nereye düşüyorum? Tesadüfen, Tycoon HQ’da biz bunu beş ana kategoriye indirdik bile: Sanayiciler, Rakipler, Sanatçılar, Tasarımcılar ve Mimarlar.

Beş Tycoon Türünü Keşfedin:
Yönetici: Yönetici arketipine giren oyuncular, kârlılığı ve verimliliği en üst düzeye çıkarmaya odaklanarak parklarının her yönünü titizlikle yönetirken bulunabilir. Oyun içi mükemmelliğe olan sarsılmaz bağlılıkları, aldıkları her kararı etkiliyor ve parklarının başarının zirvesinde çalışmasını sağlıyor.

Rakip: Competitor oyuncuları, RollerCoaster Tycoon’un titizlikle hazırlanmış senaryolarına katılarak karmaşık zorlukların üstesinden gelme ve zorlu hedefleri fethetme fırsatını kucaklıyorlar.

Sanatçı: Sanatçı oyuncu tipi, RollerCoaster Tycoon’un sanal dünyasına yaratıcı ifade için benzersiz bir göz getirir. Yaratıcı tutkunun peşinde, görsel olarak büyüleyici parkları dikkatlice şekillendirmek ve nefes kesici benzersiz sürüşler tasarlamak için sayısız saat harcarlar. Sanatçı için sürükleyici, pitoresk ortamlar yaratmanın cazibesi, oyundaki geleneksel finansal başarı arayışının önüne geçiyor.

Tasarımcı: Tasarımcı, parklarını titizlikle planlamaktan daha büyük bir zevk almaz. Park ziyaretçilerinin mutluluğu ve parkın başarısı ikincil bir hedeftir, gerçek zevkleri parkın tasarımını yapmak, temalı bölümler oluşturmak ve yolları ve bahçeleri karmaşık bir şekilde tasarlamaktır. Onlar için keyif, tasarım eyleminin kendisinde bulunur.

Mimar: Mimar tipi oyuncular, oyundaki en heyecan verici ve görsel olarak etkileyici sürüşleri tasarlamak için mevcut tüm araçları ve hileleri kullanarak karmaşık hız trenleri inşa etme konusunda tutkuludur. Odak noktaları mühendislik ve heyecanın sınırlarını zorlayarak parklarındaki en hayranlık uyandıran hız trenlerini tasarlamak ve yaratmaktır.
Graphite Lab ve Nvizzio Creations tarafından geliştirilen ve Atari tarafından yayınlanan RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe şu anda PlayStation 4 ve 5, Nintendo Switch ve Xbox Series X|S’de mevcut olup fiziksel kopyaları Target, Best Buy, GameStop ve Amazon’dan temin edilebilir. Daha fazla bilgi edinmek için resmi web sitesini ziyaret edin.

Atari ve retro-pop kültürüyle ilgili her şeyden haberdar olmak için Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube’u takip edin, Discord’da topluluğa katılın ve www.atari.club adresinden Atari Club’a kaydolun.

Bu özelliği izleyicilerinizle paylaştığınız için teşekkür ederiz! Geliştiricilerle bardak altlıkları hakkında sohbet etmek isterseniz, bize bildirin, koordine etmekten memnuniyet duyarız.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.