-->
“Ark: Survival Ascended Xbox Series için Çıkışı Bir Kez Daha Gecikti – Oyunseverleri Heyecanlandıran Gelişmeler Bekleniyor!

Ark: Survival Ascended, açık dünya dinozor temalı hayatta kalma oyunu olarak bilinen ve Studio Wildcard ekibi tarafından geliştirilen, Xbox Series sürümlerinin çıkışı bir kez daha ertelendi.

15.11.2023 | ulasufuk

Ark: Survival Ascended, açık dünya dinozor temalı hayatta kalma oyunu olarak bilinen ve Studio Wildcard ekibi tarafından geliştirilen, Xbox Series sürümlerinin çıkışı bir kez daha ertelendi. Bu erteleme, oyunun piyasaya sürülmesine sadece bir gün kala gerçekleşti. Ekip, beklenen çıkış tarihini bir kez daha değiştirerek oyun severleri bir süre daha bekletmeye karar verdi.

Oyunun PC sürümü çıkış yaptı

Ark: Survival Ascended’ın PC sürümü, beklenenin aksine 14 Kasım’da çıkışını yaptı. Steam üzerinden erken erişim sürümü olarak sunulan oyun, şu anda 1.260,00 TL fiyat etiketiyle satışta ve karışık incelemelerle karşılanmış durumda. Xbox Series sürümü ise orijinal plana göre aynı tarihte çıkacaktı, ancak bu beklenenin ötesinde bir ertelemeyle karşılaştı. PlayStation 5 sürümü ise ayın sonlarına doğru piyasaya sürülecek.

Oyun geliştirme ekibi, konsol sürümlerinde bazı sorunların bulunduğunu ve bunların çözümü üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Ancak bu süre uzatmaları ve ertelemeleri, oyuncular arasında eleştirilere yol açtı.

Twitter platformunda paylaşılan bir gönderide, ekip, eleştirilere oldukça yoğun bir şekilde maruz kaldı.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.