-->
Ziggy’s Cosmic Adventures 9 Kasım’da Meta Quest 2 ve Steam’de

Galaktik bir imparatorluğun çaldığınız küçük uzaylının peşinde olduğu bu kokpit VR macerasında uzay savaşı gemi yönetimiyle buluşuyor.

26.10.2023 | ulasufuk

Galaktik bir imparatorluğun çaldığınız küçük uzaylının peşinde olduğu bu kokpit VR macerasında uzay savaşı gemi yönetimiyle buluşuyor.

Stardust Collective, gemi yönetimini aksiyon-arcade savaşıyla birleştiren VR kokpit oyunu Ziggy’s Cosmic Adventures’ın 9 Kasım’da Meta Quest 2 ve PC VR’da yayınlanacağını duyurmaktan mutluluk duyuyor. Çalınan uzaylı yoldaşınız Ziggy ile kozmosu keşfedin, oda ölçeğindeki kokpitinizden geminizin sistemlerini yönetirken onu geri almaya gelen güçlerle savaşın ve onlardan kaçının.

Ziggy’nin Kozmik Maceraları’nda, VR kokpitinizde elinizin altındaki anahtarları, kolları ve diğer sistemleri kullanarak ışıklarınızı açabilir, kalkanlarınıza güç verebilir, sıcaklık ve basıncı dengeleyebilir, gövde ihlallerini düzeltebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Kokpitinizden heyecan verici uzay savaşlarına katılacak, asteroitlerden kaçacak ve takipçilerinizi engellemeye çalışırken lazer patlamalarıyla uğraşacaksınız. Dallanan hikaye yolları, verdiğiniz kararlara göre yolculuğunuzun gidişatını değiştirecek ve her oyunda farklı bir hikaye deneyimlemenize olanak tanıyacak.

Ziggy adında küçük bir uzaylı yaratığı çalan bir ödül avcısı rolünü üstleniyorsunuz. Onları çaldığınız şeytani galaktik imparatorluk onları geri istiyor ve sizi durdurana kadar peşinizi bırakmayacak. Hayatta kalmak için her seviyede geminizin sistemlerini çeşitli şekillerde kullanmanızı gerektiren çeşitli zorluklarla mücadele etmeniz gerekecek.

Stardust Collective kurucu ortağı Alex Clarke, “Oyunun nihayet 9 Kasım’da Meta Quest 2 ve PC VR’a geleceğini duyurmaktan gerçekten memnunuz ve küçük Ziggy ile galaktik maceranızı dört gözle beklediğinizi umuyoruz” dedi. “Ziggy’nin Kozmik Maceraları 2020 yılında bir Game Jam girişi olarak hayata başladı ve küçük ekibimiz bunun tamamen geliştirilmiş bir VR oyunu olarak büyük bir potansiyele sahip olduğunu fark etti!”



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.