-->
Way of the Hunter için Yeni Steyr Arms Pack Artık Mevcut!

THQ Nordic bugün Way of the Hunter için yeni Steyr Silah Paketini yayınladı!

19.10.2023 | ulasufuk

THQ Nordic bugün Way of the Hunter için yeni Steyr Silah Paketini yayınladı! Steyr Silah Paketi 4,99 € / 4,99 $ / 3,99 £ karşılığında satışa sunuldu ve aşağıdaki tüfekleri içeriyor:

Steyr-Gams
Yepyeni Steyr-Gams, daha mağazalarda satılmadan önce sadece Way of the Hunter’da satışa sunulacak.
Steyr-Gams, kendini kanıtlamış Ultra-Light tüfeği temel alan, yüksek dağ avcılığı için ideal bir tüfektir. Optimize edilmiş bir izci namlusu ve hassas optik montajı için entegre bir picatinny rayına sahiptir. Karbon kundak ve son teknoloji 3D baskı teknolojisinin yenilikçi kombinasyonu, en yüksek kalite ve hassasiyette ultra hafif bir tüfek yaratır.

Steyr SSG M1
Orta büyüklükteki büyük av hayvanları için tasarlanan SSG M1 tüfeği, en zorlu görev gereksinimlerini karşılayabilir. Hassasiyet ve güvenilirlik gibi geleneksel erdemlere dayanan bu tüfek, aynı zamanda başka hiçbir tüfekte bulunmayan yeni bir çok fonksiyonlu şasiye sahiptir.

Steyr Mannlicher Cl II Fullstock
Yüksek güvenilirlik, maksimum hassasiyet, kullanım kolaylığı, Steyr Mannlicher CL II, en büyük ve en tehlikeli avlarla başa çıkmak söz konusu olduğunda en iyi seçeneklerden biridir.

Steyr Monoblok ARMAD Yeşil-Kahverengi
En üst düzeyde sağlamlık için askeri standartlara göre yapılmış tamamen çelik bir silah. Yeni “monoblok” yapı – namlu ve gövde rakipsiz doğruluk için tek bir parçadan yapılmıştır. Özelleştirme için çok sayıda yenilikçi seçeneğe sahip üst düzey ergonomik bir dipçik. Bu sınırlı sayıda yüksek kaliteli ARMAD çeliği kullanılmış ve yeşil-kahverengi bir kaplamaya sahiptir.

Steyr Arms Paketine Genel Bakış

Steyr Arms Pack, Way of the Hunter’a yeni duyurulan ve mağazalarda satılmadan önce sadece Way of the Hunter’da bulunan yüksek dağ av tüfeği Steyr-Gams dahil olmak üzere 4 yeni av tüfeği sunuyor.

Optimize edilmiş bir izci namlusu ve hassas optik montajı için entegre bir picatinny rayının yanı sıra karbon kundak ve son teknoloji 3D baskı teknolojisinin yenilikçi kombinasyonuna sahip olan Steyr-Gams, en yüksek kalite ve hassasiyete sahip ultra hafif bir tüfektir.

Steyr Arms paketine ayrıca hassasiyet ve güvenilirlik için Steyr SSG M1, en büyük ve en tehlikeli avlar için Steyr Mannlicher CL II Fullstock ve en üst düzey sağlamlık için tamamen çelik Steyr Monobloc ARMAD Green-Brown eklenmiştir.

  • Ayrıca kısa bir süre önce Way of the Hunter’a yakında nelerin geleceği hakkında fikir veren bir yol haritası yayınladık!
  • Yeni dürbünler
  • Ek Hunter Sense özelleştirme seçenekleri
  • Hayvanlar için ansiklopedi filtreleme seçeneği
  • Kamera hareketi (kafa sallama) iyileştirmeleri
  • Duraklatma işlevi özelleştirme seçeneği
  • Çeşitli hayvanlar için nadir kürkler

İşte Fragman:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.