-->
Kingdom Eighties Şimdi Konsollar ve Mobil Cihazlarda

Ödüllü mikro strateji oyun serisinin bu nostaljik uyarlamasında yaz kampının, bisiklet sürmenin ve maceranın harika günlerine geri dönün.

16.10.2023 | ulasufuk

Ödüllü mikro strateji oyun serisinin bu nostaljik uyarlamasında yaz kampının, bisiklet sürmenin ve maceranın harika günlerine geri dönün.

Bu yıl Cadılar Bayramınızı Açgözlülük Yazına geri dönerek kutlayın! Raw Fury, ödüllü mikro strateji serisinin en yeni bağımsız oyunu Kingdom Eighties’i konsollarda ve mobil cihazlarda yayınladı. Kampın, alışveriş merkezine bisikletle gitmenin ve Cumartesi sabahları pijamalarınızla televizyonun etrafında oturmanın görkemli günlerine yazılmış bu tek oyunculu aşk mektubunda zamanda geriye doğru bir yolculuğa çıkın ve şehrinizi kıyametten kurtarın.

Kingdom Eighties PlayStation 5, Xbox Series X|S ve Nintendo Switch’te 11,99 $ / 11,99 € / 9,99 £ fiyatla, Playstation®Plus aboneleri ve Nintendo Switch oyuncuları için lansman indirimiyle çıktı. Ayrıca iOS (4.99$ / 5.99€ / 4.99£) ve Android cihazlarda (4.99$ / 5.49€ / 4.79£) da mevcuttur.

Popüler Kingdom serisine yeni ve şık bir soluk getiren Kingdom Eighties, 80’lerin neon-retro havasına bürünmüş mikro-strateji ve üs inşa etme üzerine destansı bir macera. Genç Lider olarak, Monarch kasabasını gizemli Greed’in amansız saldırılarından korumak için Şampiyon, Tamirci ve Sihirbaz gibi yeni arkadaşlarla takım olacaksınız.

Mahallenin çocuklarını işe alın ve onlara askerler ve inşaatçılar gibi roller verin, krallığınızı inşa etmek ve genişletmek için paraları kullanın ve duvarları ve savunma kulelerini yükselterek onu güçlendirin. Ancak hazır olun – gece çöktüğünde Açgözlü acımadan saldıracak. Kasabanızı keşfedin, yeni bineklerin kilidini açın, güçlü silahlar ve teknoloji yükseltmeleri keşfedin ve hayatta kalmak için kaynaklarınızı akıllıca yönetin.

Temel Özellikler

  • Kingdom Franchise’ına adım atın: Kingdom Eighties, serinin iyi bilinen dünyasını ve mekaniklerini, yeni gelenlerin ipleri öğrenmesi ve seriye aşık olması için mükemmel olan yeni bir deneyimle geliştiriyor.
  • Güvenilir Yoldaşlarınızla Arkadaş Olun: Yolculuğunuzda size yardım edecek üç destekleyici karakterle güçlerinizi birleştirin: Şampiyon, Tamirci ve Sihirbaz. Her birinin oyunda ilerlemek için birleştirebileceğiniz farklı yetenekleri var.
  • Sokaklarda Stil Sahibi Olun: Daha önce hiçbir Kingdom oyununda görülmemiş yeni şehir mekanlarını keşfedin. Kaykay parkında yeni tekerlekler bulun, Ana Cadde’deki mağazaları ziyaret edin ve New Lands Alışveriş Merkezini Açgözlülükten kurtarın.
  • Yaz için yaşayın: Kingdom’ın ikonik, el yapımı, piksel sanatı büyüsü, belirgin bir 80’ler neon hissiyle geri döndü. Andreas Hald’ın orijinal synthwave müziğiyle coşun ve her şeyin mümkün göründüğü bisiklet gezintilerinin ve yaz kamplarının harika günlerine geri dönün!
  • Yepyeni ‘Hayatta Kalma Karışık Kasetleri’ Modu: Duraklatma menüsündeki karışık kasette oynat düğmesine basın ve yürek hoplatan hayatta kalma oyununa hazır olun. Kendinize bir taç kazanmak için sonsuz Açgözlülük dalgalarını yenerek şansınızı deneyin – kaç gün dayanacaksınız?

İşte Fragman:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.