-->
F1® Manager 2023, 19 Ekim’de Xbox ve PC için Game Pass’te

Frontier Developments’ın resmi lisanslı Formula 1® yönetim simülasyonu F1® Manager 2023, 19 Ekim’den itibaren Xbox ve PC’de Game Pass* aboneleri için gridde yerini alacak ve oyunculara resmi bir F1® takımının fabrikadan griddeki ön sıralara kadar tam kontrolünü sunacak.

17.10.2023 | ulasufuk

Frontier Developments’ın resmi lisanslı Formula 1® yönetim simülasyonu F1® Manager 2023, 19 Ekim’den itibaren Xbox ve PC’de Game Pass* aboneleri için gridde yerini alacak ve oyunculara resmi bir F1® takımının fabrikadan griddeki ön sıralara kadar tam kontrolünü sunacak.

Geri dönen ve geliştirilen kariyer modunda, Takım Müdürleri takımlarının her alanında sorumluluk alacak. Merkezde, parçaların tasarlanması ve araştırılmasından sürücülerin ve personelin işe alınması ve geliştirilmesine ve pit pistinde rakiplerine üstünlük sağlamayı amaçlayan pit ekibinin eğitim programına kadar her kararı belirleyecekler. Pistte aksiyon, yeni vizör kamerası da dahil olmak üzere birden fazla araç içi kamera açısıyla her heyecan verici anı hayata geçiren çarpıcı bir yayın tarzı deneyiminde ortaya çıkarken, talimatlar hem yarış mühendisinden hem de sürücüden gelen gerçek ekip telsiz mesajları kullanılarak aktarılır.

Ayrıca F1® Manager 2023’te yeni olan yepyeni ‘Yarış Tekrarı’ modu sayesinde hayranlar 2023 FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası™’ndaki her gerçek dünya yarışının sonucunu yeniden yazabilecek, başlangıç grid pozisyonları ve hava koşulları gibi her etkinlikteki F1® verilerini kullanarak oyuncuları pit duvarında görülen aynı yüksek basınçlı ortama sokacak. Yeni Las Vegas Strip Circuit™’in ışıltılı neon ışıkları altında bir ilk de dahil olmak üzere, gelecekteki yarışlardan sonra yeni senaryolar eklenecek.

F1® Manager 2023’ün fiziksel kopyaları şu anda PlayStation® 5, Xbox Series X|S, PlayStation® 4 ve Xbox One’da önerilen perakende satış fiyatı olan £44.99/$54.99/€54.99 karşılığında ve dijital olarak PC’de Steam ve Epic Games Store, PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 ve Xbox One üzerinden satışa sunulmuştur. Oyuncular ayrıca oyunu 19 Ekim’den itibaren Windows Mağazası üzerinden önerilen perakende satış fiyatı olan £44.99/$54.99/€54.99 karşılığında satın alabilecekler.

Oyuncular deneyimlerini F1® Manager 2023 ile genişletebilirler: Deluxe Yükseltme Paketi ile deneyimlerini genişletebilir ve sporun en çok sorulan varsayımsal sorularından bazılarına dayanan ek 12 Özel Senaryo ile mücadele ederek becerilerini test edebilirler. Deluxe Yükseltme Paketi, önerilen perakende satış fiyatı 12,99 £/14,99 $/14,99 € karşılığında yalnızca dijital olarak satın alınabilir.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.