-->
Destansı bilimkurgu VR Macerası Journey to Foundation Bugün Meta Quest 2 ve PS VR2’de Başlıyor

Isaac Asimov’un çığır açan Vakıf kitap serisine dayanan sürükleyici bir anlatı macerası – bugün bilim kurgunun ne olduğunun çoğunu şekillendiren ve tanımlayan destan.

26.10.2023 | ulasufuk

Isaac Asimov’un çığır açan Vakıf kitap serisine dayanan sürükleyici bir anlatı macerası – bugün bilim kurgunun ne olduğunun çoğunu şekillendiren ve tanımlayan destan.

Deneyimli VR geliştiricisi Archiact bugün, PlayStation VR2 ve Meta Quest 2’de 37,99 €’ya satılan epik bir bilim kurgu anlatı macerası olan en yeni VR oyunu Journey to Foundation’ı piyasaya sürdü.

Dünyaca ünlü yazar Isaac Asimov’un çok satan Vakıf kitap serisine dayanan Journey to Foundation, VR için özel olarak sıfırdan inşa edilmiştir. Bu sürükleyici anlatımlı macera oyununda oyuncular kimin yükseleceğine ve neyin anarşi ateşinde kaybolacağına karar veriyor.

Kamu Güvenliği Komisyonu’nda çalışan bir casus olan Ajan Ward olarak oynayın. Periferi’deki asker kaçaklarını araştırma görevi olarak başlayan oyun, hızla tüm insanlığın kontrolü için verilen bir savaşa dönüşüyor.

Ölmekte olan bir İmparatorluk için mi savaşacaksınız yoksa kaybedilenleri yeniden inşa etmek için Vakfa mı katılacaksınız? Gelecek sizin ellerinizde.

Ana özellikler:

Katılımcı hikaye anlatımı – Bu anlatı odaklı bilim kurgu macerasında seçimleriniz yolculuğunuzu etkileyecek sonuçlar doğurabilir.
Dinamik konuşmalar – Yenilikçi konuşma sistemi sayesinde sanal gerçeklikte karakterlerle yepyeni bir düzeyde etkileşim kurun ve bağlantı kurun.
Mentalics – Başkalarının duygularını ortaya çıkarmak ve etkilemek için zihin bilimini kullanarak özel yeteneklerinizi geliştirin.
Yıldızlara hükmetmek için ekipman – İmparatorluğun sunduğu en iyi silah ve araçlarla donanacaksınız. Onları nasıl kullanacağınız size kalmış.
Kapsamlı oynanış – Kılık değiştirin, hack’leyin ve galakside yolunuzu patlatın. Her duruma nasıl yaklaşacağınıza karar vermek ve kendi yolunuzu çizmek size kalmış.
Journey to Foundation şimdi PlayStation Store ve Meta Store’dan 37,99 € karşılığında satın alınabilir. Kasım ayı sonunda PICO 4’te satışa sunulacak.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.