-->
Co-op Ikonei Island’ın Yeni Geliştirici Videosunda Sonsuz Olasılıkları Keşfedin: An Earthlock Adventure

Kendi benzersiz vizyonunuza göre muhteşem bir egzotik ada inşa edin ve şekillendirin.

18.10.2023 | ulasufuk

Kendi benzersiz vizyonunuza göre muhteşem bir egzotik ada inşa edin ve şekillendirin.

Yayıncı Jetpack Collective ve Oslo merkezli bağımsız bir oyun geliştiricisi olan Snowcastle Games, bugün Ikonei Island’da üs inşası ve dekorasyon hakkında yeni bir geliştirici yorum videosu yayınladı: Bir Earthlock Macerası. Stardew Valley’den esinlenen Earthlock spinoff’u Ikonei Island, rahat bir co-op oyunu: An Earthlock Adventure, 9 Kasım Perşembe günü PC, Xbox ve PlayStation’da piyasaya sürülecek ve Switch’te daha sonraki bir tarihte 24,99 $ (20,99 £) perakende satış fiyatıyla satışa sunulacak. Oyun ayrıca Ikonei Island aracılığıyla oyuna sahip olan biriyle birlikte ücretsiz olarak oynanabilecek: Geçen hafta Steam’de başlatılan Friends’ Pass!

Yeni geliştirici yorum videosu, Ikonei Island’ın çiftçiliğin keyfini kendi benzersiz evinizi inşa etmenin heyecanıyla nasıl harmanladığını gözler önüne seriyor. Oyun, ister bahçeli şirin bir kulübe ister geniş bir çiftliğe sahip şirin bir kamp alanı olsun, evinizi kendi vizyonunuza göre inşa etme, yükseltme ve genişletme yeteneği de dahil olmak üzere bir dizi yaratıcı özellik sunuyor. Yemyeşil bahçelerden rahat iç mekanlara kadar yaşam alanınızı şekillendirme gücü kendi ellerinizde ve olasılıklar sonsuz.

Merkez mezrayı yükselterek Ikonei Adası dünyasına daha da dalın. Bu sayede yeni makineler kullanılabilir hale gelecektir. Örneğin, demircinin kilidini açmak, cevherleri eriterek külçe haline getirmenizi sağlayan izabe makinesinin kullanımını açar.

Ikonei Adası, tek başınıza veya arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz muhteşem, rahat bir maceradır. Güzel adayı keşfediyor, büyülü yaratıklarla bağ kuruyor ve onların yeteneklerinden yararlanıyor, gizli gizemleri ortaya çıkarıyor, büyüleyici bir ev yapmak için eşyalar topluyor, korsanlarla savaşıyor ve daha fazlasını yapıyorsunuz. Oyun Stardew Valley, Animal Crossing ve My Time at Portia gibi sıcacık klasikleri anımsatıyor, ancak Snowcastle’ın Earthlock’unda keşfedilen büyüleyici temalara dokunarak kendi anlatım derinliğini getiriyor.

Ikonei Island şu anda Steam’de Erken Erişim’de mevcut ve 9 Kasım’da Epic Game Store, Playstation ve Xbox’a ve daha sonra Nintendo Switch’e gelecek.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.