-->
Bethesda’dan Büyük Sürpriz: The Elder Scrolls: Castles Aniden Piyasada!

Fallout Shelter Tarzında Yeni Bir Simülasyon Oyunu: Bethesda, The Elder Scrolls Evreninde Mobil Oyunu Castles’ı Piyasaya Sürdü!

01.10.2023 | ulasufuk

Fallout Shelter Tarzında Yeni Bir Simülasyon Oyunu: Bethesda, The Elder Scrolls Evreninde Mobil Oyunu Castles’ı Piyasaya Sürdü!

Google Play mağazasında mevcut

Google Play mağazasındaki oyun açıklamasında şu detaylar yer alıyor: ‘Skyrim ve Fallout Shelter’ın ödüllü geliştiricisi Bethesda Game Studios’tan kendi kale ve hanedanınızı yöneteceğiniz yeni bir mobil oyun.’

Bethesda, önceki mobil oyunlarıyla oyunculara tanıdık gelmiş olabilir. Bu oyunlar arasında 2015’te yayınlanan inşa ve yönetim simülasyonu Fallout Shelter, 2017’de piyasaya sürülen dijital kart oyunu The Elder Scrolls: Legends ve 2019’da çıkan rol yapma oyunu The Elder Scrolls: Blades yer alıyor. Bu oyunların tamamı ücretsiz olarak oynanabiliyor.

Ayrıca, Bethesda’dan Todd Howard geçtiğimiz Aralık ayında ekibin henüz duyurulmayan bir mobil oyun üzerinde çalıştığını açıklamıştı.

İşte Oynanış Videosu:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.