-->
Beklenen Bağımsız Macera Hauntii’nin İlk Demosu Bugün Yayınlandı

Sıcakkanlılık, gizem ve melankoliyi dengeleyen bir macera için Steam Scream Fest demosunda dünyayı ve sakinlerini avlayın.

26.10.2023 | ulasufuk

Sıcakkanlılık, gizem ve melankoliyi dengeleyen bir macera için Steam Scream Fest demosunda dünyayı ve sakinlerini avlayın.

Yayıncı Firestoke Games ve geliştirici Moonloop Games, beklenen PC ve konsol bağımsız maceraları Hauntii’nin Steam Scream aracılığıyla ilk kez herkese açık olarak denenebileceğini duyurmaktan memnuniyet duyuyor: The Revenge etkinlik demosunu 26 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında deneyebilirsiniz. Hauntii, çevreye ve içinde yaşayan yaratıklara sahip olmanızı sağlayan yaratıcı bir musallat mekaniği etrafında inşa edilmiş büyüleyici bir maceradır. Kontrolü ele geçirdikten sonra, Hauntii’nin sakinlerinin özel yeteneklerini kullanarak düşmanlarla mücadele edebilir ve oyunun büyüleyici dünyasında yer alan birçok zorluğun üstesinden gelmek için ustaca çözümler üretebilirsiniz.

Hauntii’nin çarpıcı sanatı, Micheal Ward tarafından yapılan büyüleyici müziklerle birleşerek rahatlık, gizem ve melankoliyi dengeleyen harika bir estetik deneyim yaratıyor. Hauntii’nin dünyası, zorlayıcı bulmaca, minimalist hikaye anlatımı, aksiyon ve keşif arasında zahmetsizce geçiş yapan, rahatlatıcı ve harikulade bir yer.

Hauntii, uzayın dışında var olan ve tüm ruhların eninde sonunda varacağı bir yer olan Eternity’de geçiyor. Eternity’de hiçbir hayalet gerçekten ölemez, ancak hepsi yoldan çıkabilir, eski benliklerinin cehennem versiyonlarına dönüşebilir. Eternianlar olarak bilinen parlayan yaratıklardan oluşan gizemli bir ırk, kayıp ruhları daha yüksek bir düzleme yükseliyor gibi göründükleri uğursuz bir merkezi kuleye yönlendirir. Meleklere benziyorlar ama kimse kim olduklarını ya da nereden geldiklerini bilmiyor. Kuleye yolculuk edebilir misin? Eternianların ardındaki gizemi çözebilir misin? Kendi geçmişinizin şifresini çözebilir misiniz?



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.