-->
Yeni WRC Oyunu Haftaya Karşımıza Çıkıyor!

Yeni WRC oyunu önümüzdeki hafta resmi olarak tanıtılacak. Electronic Arts ve Codemasters, kısa bir tanıtım videosu ile Salı gününü işaret ediyor.

04.09.2023 | ulasufuk

Yeni WRC oyunu önümüzdeki hafta resmi olarak tanıtılacak. Electronic Arts ve Codemasters, kısa bir tanıtım videosu ile Salı gününü işaret ediyor.

Yarış oyunları dünyasında saygın bir yere sahip olan Codemasters, yeni bir WRC oyunu ile dönüş yapıyor. Bu haber, hem şirketin hayranlarını hem de yarış oyunu severleri heyecanlandırdı.

Üç yıl önce WRC lisansını alan Codemasters, şu anda EA Sports ile birlikte bu lisansı kullanıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde, billbil-kun adlı bir kullanıcı, Temmuz ayının başlarında WRC 23 hakkında sızdırdığı bilgilerle dikkat çekmişti. Ancak oyunun tam tarihine dair bir belirsizlik vardı. Şimdi ise EA Sports, yeni WRC oyununun tanıtımının 5 Eylül 2023 Salı günü yapılacağını doğruladı.

billbil-kun’un sızdırdığı bilgilere göre, oyun kariyer, şampiyona, zamana karşı yarış, ralli okulu, kulüpler, çevrimiçi hızlı oyun gibi modları içerecek. Ayrıca, araç oluşturma özelliği sunacak ve oyuncuları MINI Cooper S, Lancia Stratos, Citroen Xsara WRC ve Subaru Impreza 1995 gibi efsanevi araçlarla çeşitli rallilere götürecek.

Oyunun çıkış tarihi ise 3 Kasım 2023 olarak belirlenmiş, Şampiyonlar sürümü ise üç günlük erken erişim ve beş sezonluk içerik hakkı sunacak. Salı günü resmi tanıtım ile daha fazla detayı öğreneceğiz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.