-->
Tower Of Fantasy Oyununun Yeni Güncellemesi Olan The Dragon Grove 3.2 Sürümü Duyuruldu!

Level Infinite ve Hotta Studio, Tower of Fantasy adlı popüler ücretsiz ve açık dünya MMORPG oyununa heyecan verici bir güncelleme getiriyor.

04.09.2023 | ulasufuk

Level Infinite ve Hotta Studio, Tower of Fantasy adlı popüler ücretsiz ve açık dünya MMORPG oyununa heyecan verici bir güncelleme getiriyor. 5 Eylül 2023 tarihinde yayınlanacak olan bu büyük genişleme paketi, The Dragon Grove adını taşıyor ve oyunu daha da zenginleştirecek pek çok yenilikle geliyor.

Bu güncellemede odağımız, Domain 9’un kalbinde bulunan ve Wanderer’ların keşfetmek için sabırsızlandığı yeni bir harita olan Joltville’de. Hain dağlar ve vadilerle çevrili bu bölge, Domain 9’un idari merkezi ve teknoloji araştırma merkezi olan Infinite Sundial’ı barındırıyor. Aynı zamanda, Domain 9’daki en prestijli ticaret merkezi olan Tianhe Bazaar’ı da içerisinde bulunduruyor. Joltville, Dragon County, Rabbit County ve Tiger County bölgelerinden oluşuyor ve vahşi yaşam ve egzotik yaratıklarla dolu.

Joltville sadece teknoloji, ticaret ve doğa güzellikleri ile değil, aynı zamanda yeni düşmanlarla da dolu. Özellikle Cursed Armour gibi Joltville’e özgü düşmanlar, oyuncular için büyük bir tehdit oluşturuyor. Ayrıca, Wanderer’lar bu güncelleme ile yepyeni bir bölüm sonu canavarı olan Taotie ile karşılaşacaklar.

Güncelleme aynı zamanda yeni bir karakter olan Madam Huang’u da tanıtıyor. Madam Huang, Azure Guards’ın lideri ve Joltville’deki Tianzhang Pavilion’un başkanıdır. Kararlı ve adaleti savunan bir karakter olan Madam Huang, oyuna daha fazla derinlik katıyor.

Tower of Fantasy’nin bu büyük güncellemesiyle birlikte oyuncular, Joltville’deki heyecan verici maceralara atılmak için hazır olmalılar. Yeni harita, düşmanlar ve karakterlerle oyun deneyimini daha da zenginleştiriyor.

İşte Fragman:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.