-->
The Troop 10 Ekim’de Serbest Bırakılmak Üzere Harekete Geçiyor

PLA Studios ve Giant Flame’in İkinci Dünya Savaşı’nda geçen sıra tabanlı, müfreze seviyesinde taktik oyunu için hazır olun.

12.09.2023 | ulasufuk

PLA Studios ve Giant Flame’in İkinci Dünya Savaşı’nda geçen sıra tabanlı, müfreze seviyesinde taktik oyunu için hazır olun.

PLA Studios ve Giant Flame, sıra tabanlı taktiksel oyunları The Troop’un 10 Ekim 2023’te erken erişimden çıkacağını duyurmaktan mutluluk duyuyor. Tarihsel olarak doğru olan İkinci Dünya Savaşı oyunu, 2021’de Erken Erişim’e başladığından bu yana oyuncuların geri bildirimlerine aktif olarak yanıt verdi ve PC’de tam lansmanıyla birlikte bir dizi yeni özellik içerecek.

Batılı Müttefikler 6 Haziran 1944 sabahı savaş tarihindeki en büyük deniz istilasını başlattılar. D-Day, Kuzey Batı Avrupa’yı Alman kontrolünden kurtarmaya yönelik acımasız bir harekatın başlangıcı olacaktı. Takip eden aylarda eski tarlalar, çiftlikler ve köyler efsane haline gelecek yeni, ölümcül silahlar için bir savaş alanı olarak hizmet verecekti.

İkinci Dünya Savaşı tarihine ve sıra tabanlı oyunlara olan hayat boyu süren tutkunun ürünü olan The Troop, Normandiya’da Alman Heer ve SS’lerle karşı karşıya gelen İngiliz ve Kanada kuvvetlerinin harekâtını takip ediyor. Piyade, motorize ve zırhlı birliklerin komutasını alarak zorlu ve öngörülemez, ancak adil ve yanılabilir bir yapay zeka rakibe karşı umutsuz taktiksel sıra tabanlı savaşın içinde yer alın.

The Troop, klasik masa üstü savaş oyunlarının en iyi geleneklerini dijital formatın sağladığı etkileşim ve heyecanla birleştiriyor. Birliklerinizin hareketleri üzerinde tam kontrole sahipsiniz; tanklar beklenmedik patikalarla zayıf yan zırhlarını açığa çıkarmayacak, gizli silahlar zamanından önce ateş ederek konumlarını belli etmeyecek, piyadeler zafer birkaç kahramanca adım ötedeyken açıklanamaz bir şekilde kaçmayacak. Acele etmemekte özgürsünüz… ama hatalar sadece ve sadece size ait!

PLA Studios Stüdyo Direktörü Tom Page şunları söyledi:
“The Troop’un geliştirilmesi küçük ve tutkulu ekibimiz için gerçek bir sevgi emeği oldu ve nihayet oyunun tamamını strateji meraklılarıyla paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Kapsamlı erken erişim dönemimizin ardından, The Troop’un tam sürümünün, dört sefer içeren ve çok talep edilen Sefer modunun yanı sıra, gözetleme ve bocage atışları da dahil olmak üzere bir dizi isteğe bağlı kural ayarını içereceğini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz.”

Aslında, hayranlar The Troop’un geliştirilmesinde o kadar önemli rol oynadılar ki, oyundaki bazı güçlü as birimlerine oyunun en sadık destekçilerinin isimleri verildi.

Oyun Özellikleri
Hikaye modu: Normandiya’da tarih yazılırken farklı durumlarda bir dizi farklı birim (İngiliz Milletler Topluluğu ve Alman) olarak oynayarak D-Day’den itibaren seferin hikayesini takip edin.
Çatışma modu: Senaryonuzu seçin, tarafınızı seçin, kuvvetinizi seçin, düşman kısıtlamalarınızı belirleyin… Oynayın. Düşman savaşa ne getirecek ve hangi taktikleri kullanacak? Bekleyip görmeniz gerekecek, ancak geçen seferkiyle aynı olmayacak! Sonsuz tekrar oynanabilirlik.
Sefer modu: Daha önce yayımlanan ve 8. Zırhlı Tugay’ın kahramanlıklarını konu alan harekâta ek olarak, Birliğin tam sürümü için üç yeni harekât eklenecek: 21. Panzer Tümeni, SS Panzer Tümeni, 31. Tank Tugayı.

İşte Fragman:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.