-->
Tamarak Trail Geliştirici Günlüğü Sanat Stilinin İlham Kaynaklarını İnceliyor

Yarrow Games ve Versus Evil’in yakında çıkacak olan sıra tabanlı zar odaklı deste kurma roguelike oyunu Tamarak Trail, yeni Dev Diary video serisinin ilkini yayınladı.

08.09.2023 | ulasufuk

Yarrow Games ve Versus Evil’in yakında çıkacak olan sıra tabanlı zar odaklı deste kurma roguelike oyunu Tamarak Trail, yeni Dev Diary video serisinin ilkini yayınladı. Bu ilk video, geliştirici ekibin oyunun göz alıcı sanat tarzı için ilham kaynaklarını derinlemesine inceliyor.

Yarrow Games’in geliştirici ekibi, Kuzey Ontario’nun rustik sonbahar renk paletini ve engebeli atmosferini yakalamakta uzmanlaşmış, 20. yüzyılın başlarında Kanadalı manzara ressamlarından oluşan ünlü bir grup olan Group of Seven’ın görünümünü ve hissini gerçekten yakalamak istedi. Yarrow oyunları aynı zamanda 20. yüzyılın başlarında yaşamış çok sayıda hikaye kitabı çizeri ve bale seti tasarımcısından da ilham almıştır. Bu sanat eserlerinin Tamarak Trail’in ormanlık folklor dünyasını nasıl ateşlediğini aşağıdaki Sanat İlhamı Geliştirme Günlüğü’nde görün.

Tamarak Trail Hakkında Daha Fazla Bilgi

Sturgeon Lodge adlı gizli bir topluluğun üyesi olarak, çürüyen bir dünyanın gizemini bir araya getirmek, bu yozlaşmanın kaynağını avlamak ve her ne pahasına olursa olsun buna bir son vermek size kalmış. Bu maceraya atılırken üç karakterden birini seçebilirsiniz; Sihirbaz, İz Sürücü veya Dedektif, her birinin kendine özgü yetenekleri ve özellikleri vardır. Tercih ettiğiniz oyun tarzına bağlı olarak, karakterin farklı becerileri ve nitelikleri, uğursuz yolda ilerlerken karakteriniz için benzersiz bir strateji oluşturmanıza olanak tanır. Prosedürel olarak oluşturulan yollar, olaylar, canavarlar, kamp alanları, hazine ve daha fazlasıyla karşılaşabileceğiniz sayısız olasılık yaratır. Her yeni keşif, keşfedilecek yeni bonuslar ve stratejiler ortaya çıkarıyor.
Karşılaşacağınız canavarlar ve hain düşmanlarla mücadele etmek için zar atarken taktiksel davranmanız gerekecek, çünkü her bir yüz zafer veya yenilgi arasındaki fark anlamına gelebilir. Farklı zar yüzleri doğrudan saldırmak, güçlendirmeler ve zayıflatmalar uygulamak, zaman içinde hasar vermek, kendinizi savunmak, kombo muhteşemliği için onları başka bir tarafa “çevirmek” ve çok daha fazlası için kullanılabilir. Pasif yetenekleri güvence altına almak için “zar çekirdekleri” bile uygulayabilirsiniz. Zar atımlarınızın doğrudan kontrolü size verilmiştir ve onları bir araya getirerek öldürücü kombo saldırıları oluşturabilirsiniz. Gerçek deste oluşturucu tarzında, zar yüzleri her zaferden sonra daha fazla yetenekle özelleştirilebilir ve gelecekteki savaşlara taşımak için yeni saldırılar, savunmalar ve kombinasyonlar eklenebilir.

İşte Video:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.