-->
My Time at Sandrock: Yeni Fragmanla Kasabayı Yeniden Şekillendirmeye ve Toprağı Beslemeye Hazırlanın

Focus Entertainment ve Pathea Games bugün, ödüllü ve oyuncuların beğenisini kazanan kum havuzu simülasyon RPG My Time at Portia’nın merakla beklenen devamı My Time at Sandrock için yeni bir fragman yayınladı.

08.09.2023 | ulasufuk

Focus Entertainment ve Pathea Games bugün, ödüllü ve oyuncuların beğenisini kazanan kum havuzu simülasyon RPG My Time at Portia’nın merakla beklenen devamı My Time at Sandrock için yeni bir fragman yayınladı. Şu anda Steam Erken Erişim ve Epic Games Store aracılığıyla PC’de mevcut olan oyun, 2 Kasım’da V1.0 sürümüyle piyasaya sürülecek. Tarih yaklaşırken, “Bir İnşaatçının Hayatı” başlıklı bu yeni oynanış fragmanı, Sandrock’a yeni gelen bir İnşaatçı olarak yakında yoğun ama rahat günlerinizi dolduracak olan sürükleyici inşaat ve çiftçilik faaliyetleri hakkında bir fikir veriyor.

Sandrock’un Geleceğini İnşa Edin

Vahşi Batı’nın derinliklerinde yer alan büyüleyici küçük bir şehir olan Sandrock’a hoş geldiniz. Yıllar önce harap olmuş Sandrock’u eski ihtişamına kavuşturmak artık size, aletlerinize ve İnşaatçı becerilerinize kalmış.

Deneyiminiz maceralı olduğu kadar sağlıklı da olacak. Dörtnala koşan bir atın üzerinde gizemleri ve gizli hazineleri aramadığınız zamanlarda, bulduğunuz tüm kaynakları şehri yeniden inşa etmek ve topraklarını işlemek için kullanın. Karargahınızı ve şehir binalarınızı inşa edin ve özelleştirin, modern aletler ve makineler üretin ve yükseltin, çiftçiliği ve çiftçiliği canlandırın ve hasarlı Sandrock teknolojilerini onarın. Yeni tasarımlar keşfedin, satın alın veya kilidini açarak inşaatçınızın zanaat kitabını her zaman genişletin ve en imrenilecek unvanı kazanarak kendinizi kanıtlayın: Ayın İnşaatçısı!

Kasabada yaşayan ve her birinin anlatacak kendi hikâyesi olan devasa karakterlerin hayatlarını keşfedin. Hepsine kişisel umutları ve arzuları konusunda yardımcı olmanın yanı sıra evlerini haydutlardan, canavarlardan ve Eufaula Çölü’nün size fırlatabileceği diğer her şeyden kurtarma görevinize başlayın.

Bağımlılık yaratan sandbox deneyimi, Collector’s Edition’ın özel içeriğiyle daha da büyüyor:

  • “Pensky” peluş oyuncak: Arkadaş canlısı ve inanılmaz sevimli, kum tepelerinde kaymaya bayılıyor.
  • Birleştirmek için ahşap atölye: İnşaatçı Atölyenizin ahşap bir kopyası.
  • 40 sayfalık İngilizce çizgi roman: Kanun kaçağı Logan’ın hikayesini anlatan bir çizgi roman.
  • Logan ve Nia Standee’leri: Logan ve Nia’nın iki ahşap Standee’si.
  • Bir zarfla birlikte doldurulacak İnşaatçı Lisansı.
  • Steam için dijital indirme koduyla birlikte oyunun dijital bir kopyası.
  • Ek dijital içerik: İki kozmetik içerir: bir kostüm ve bir mayo.

İşte Yeni Fragman:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.