-->
Moonlighter’ın yaratıcıları Humble Bundle ile yollarını ayırarak yeni RTS Kule Savunması Cataclismo’yu kendi yayınlıyor

Digital Sun, LEGO benzeri yapılara sahip yeni RTS oyunu Cataclismo’yu kapsamlı bir demo ile Steam’de yayınlayacağını duyurdu.

05.09.2023 | ulasufuk

Bağımsız stüdyo Digital Sun, LEGO benzeri yapılara sahip yeni RTS oyunu Cataclismo’yu kapsamlı bir demo ile Steam’de yayınlayacağını duyurdu. Başlangıçta Humble Bundle’ın kataloğunun bir parçası olan Digital Sun, yayıncı ile yollarını dostane bir şekilde ayırdı. Şimdi, Moonlighter ve The Mageseeker’ın yaratıcıları şimdiye kadarki en büyük zorluklarıyla yüzleşecekler: ilk kez kendi başlarına bir oyun yayınlamak.

Bir yayıncı olmadan Digital Sun, Cataclismo’yu geliştirmeye devam etmek ve 2024 yılının 2. çeyreğinde PC’de yayınlamak için 26 Eylül’de bir Kickstarter kampanyası başlatacak. Digital Sun CEO’su ve Kurucu Ortağı Javi Giménez, “İlk oyunumuzu kendi yayınlamaktan, daha da bağımsız olmaktan ve bu büyük fırsatı stüdyoyu bir sonraki seviyeye taşımak için kullanmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Cataclismo’nun özünde birlikte çalışmak ve yoktan bir şeyler inşa etmek var ve Kickstarter kampanyası aracılığıyla bu arayışımızda bize katılmanızı umuyoruz!”

Cataclismo, gerçek zamanlı strateji ve kule savunma türlerini taş taş inşa etmeye odaklanarak harmanlıyor. Lego-meets-They Are Billions tarzında blokları serbestçe birbirine tıklayarak duvarlar, kaleler ve kuleler inşa edin. Ardından askerlere, yoğun sisin içinden çıkan sonsuz Korku dalgalarına karşı savunmak için rollerine en uygun taktiksel pozisyonları almalarını emredin.

Özel sefer modunda Iris’in sürükleyici hikâyesini takip edin; Iris sisle kaplı harabeleri geri almak ve insanlığı yeniden inşa etmek için son şehir olan Ciudad Hogar’ın kapılarının ötesine bir keşif seferi düzenleyerek umut, birlik ve dayanıklılık hikâyesi anlatıyor. Ayrıca Yaratıcı Modda kale tasarımı hayal gücünüzü serbest bırakabilir ve tasarımların Gecenin Korkuları tarafından yok edilmesinden endişe etmeden özgürce karmaşık ortaçağ kaleleri yapabilirsiniz.

İşte Oynanış Fragmanı:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.