-->
Kıyamet Sonrası Anlatı Odaklı RPG Broken Roads 14 Kasım’da PC ve Xbox’a geliyor

Bağımsız oyun stüdyosu Drop Bear Bytes, Versus Evil ortaklığıyla, yakında çıkacak olan izometrik RPG Broken Roads’un 14 Kasım’da Steam, Xbox Series X|S ve Xbox One’a geleceğini duyurmaktan gurur duyuyor.

12.09.2023 | ulasufuk

Bir karakter yaratın ve Avustralya taşrasında kendi yolunuzu çizin

Bağımsız oyun stüdyosu Drop Bear Bytes, Versus Evil ortaklığıyla, yakında çıkacak olan izometrik RPG Broken Roads’un 14 Kasım’da Steam, Xbox Series X|S ve Xbox One’a geleceğini duyurmaktan gurur duyuyor.

Broken Roads, yepyeni bir Avustralya kıyamet sonrası ortamına keşif, stratejik sıra tabanlı savaş ve anlamlı felsefi seçimler getiren anlatı odaklı bir RPG’dir. Broken Roads, geleneksel ve yepyeni rol yapma unsurlarını, dört felsefe etrafında inşa edilmiş neredeyse sınırsız karakter geliştirme seçenekleri sunan sınıfsız bir sistemin üzerinde ustaca harmanlıyor: Hümanist, Faydacı, Makyavelist ve Nihilist. Ayrıca oyun oyunculara orijinal bir ahlak sistemi sunuyor: Ahlaki Pusula, diyalog seçeneklerinin ve görev kararlarının karakterin felsefi eğilimini ve yol boyunca aldıkları zor kararları etkilediğini ve bunlardan etkilendiğini görüyor.

Broken Roads’un tüm mekanları, ekibin Batı Avustralya’daki kasabaları ve simge yapıları ziyaret etmesi ve mümkün olduğunca gerçekçi olması için fotoğraf, video ve ses kayıtları almasıyla otantik bir şekilde yeniden yaratıldı. Dahası, oyunun Tim Sunderland tarafından bestelenen atmosferik müziği bile oyuna tamamen benzersiz ve farklı bir ton katan günlük nesnelerden yapılmış enstrümanlarla bestelenmiştir.

Drop Bear Bytes Oyun Direktörü Craig Ritchie, “Broken Roads ile rol yapma konusunda eşi benzeri görülmemiş seçeneklere olanak tanıyan devasa bir seçenekler ağıyla dolu, derin ve hareketli bir RPG yapmak istedik” dedi. “Ayrıca anavatanımız Avustralya’yı temel alan tamamen sürükleyici bir dünya yaratmak istedik, bu nedenle bu kıyamet sonrası çorak toprakların otantik bir vizyonunu oluşturmak için tonlarca çalışma yapıldı. Broken Roads tozlu çöllerde geçiyor olabilir ama aynı zamanda merhamet, empati ve insanlıkla dolu olmasını sağlamak istedik.”

Versus Evil Genel Müdürü Steve Escalante, “RPG’ler Versus Evil DNA’sına derinden işlemiştir ve Broken Roads gördüğümüz en iyiler arasında yer alıyor” dedi. “Broken Roads’u kitlelere sunmaya hazırlandığımız için heyecanlıyız ve Disco Elysium ve Pillars of Eternity hayranlarının ilgisini çekeceğinden eminiz. Keyfini çıkarın!”

İşte Fragman:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.