-->
Friends vs Friends Steam Ücretsiz Hafta Sonu, Yeni Harita ve İlk Genişleme Açıklaması

FRIENDS VS FRIENDS’İN YENİ HARİTASI VE STEAM ÜCRETSİZ HAFTA SONU İÇİN TÜM ÇETEYİ BİR ARAYA GETİRİN

14.09.2023 | ulasufuk

FRIENDS VS FRIENDS’İN YENİ HARİTASI VE STEAM ÜCRETSİZ HAFTA SONU İÇİN TÜM ÇETEYİ BİR ARAYA GETİRİN

Hızlı deste kurma FPS’si yeni gelecek genişleme paketini açıklıyor ve şimdiye kadarki en büyük indirimi alıyor!

Geliştirici Brainwash Gang ve yayıncı Raw Fury’nin çılgınca keyifli deste kurma FPS’si Friends vs Friends, bugünden başlayarak 18 Eylül’e kadar Steam Ücretsiz Hafta Sonuna ev sahipliği yapıyor! Birkaç arkadaşınızı kapıp oyuna atlamak için bundan daha iyi bir zaman olamaz: Friends vs Friends’in en yeni haritası – Benzin İstasyonu – şimdi yayında, ayrıca hafta sonu boyunca temel oyunu %50 indirimle – şimdiye kadarki en büyük indirimiyle – alabilirsiniz!

Brainwash Gang ve Raw Fury, Friends vs Friends Steam Ücretsiz Hafta Sonunu, oyunun bu Ekim ayında çıkacak ilk premium genişleme paketi “Wired Wrecks “in ilk detaylarını açıklayan yeni bir fragmanla başlattı. “Wired Wrecks” yepyeni bir alan olan Racco’s Workshop’un yanı sıra 10 kart arkası, 10 hama zinciri ve 5 yeni kostüm sunacak. Bu aynı zamanda tüm oyuncular için ücretsiz yepyeni bir karakter içeren ücretsiz bir güncellemeyle birlikte sunulacak: KlustR Jr ve 5 yeni kart.

Yeni ve eski oyuncular bugün Friends vs Friends’in en yeni ücretsiz haritasını doldurabilir: Benzin İstasyonu. Belirgin reklam panoları ve terk edilmiş bir araba yıkama tesisinin karşısında yer alan Fossil Benzin İstasyonu, topyekûn savaş için mükemmel bir savaş alanı. Keskin nişancı avantajı elde etmek için çatıları kullanın, siper almak için binalar arasında dolaşın ve şüphelenmeyen düşmanların üzerine çullanmak için tavan penceresine dikkat edin. Benzin İstasyonu, kısa süre önce eklenen Ada’ya katılarak oyundaki toplam standart harita sayısını altıya çıkarıyor.

Ayrıca, belalı Dobermann Donnie B için bugün tüm oyunculara ücretsiz olarak yeni bir kostüm, kart arkası ve anahtarlık gibi yeni oyun içi kozmetikler de sunulacak.

Tüm oyuncular için Friends vs Friends deneyimini geliştirmek üzere bugün yeni güncellemeler de eklendi. Geliştirilmiş bir eşleştirme sistemi, maç sonrası ekrana puanlama ekliyor ve oyunculara oyuncu portrelerinde görüntülenen genel bir sıralama veriyor. Potansiyel istismarları tespit etmek için yeni hile karşıtı korumalar da uygulandı. Tüm bunların yanı sıra, geliştirme ekibi, herkes için eğlenceli ve adil bir deneyim sağlamaya yardımcı olmak için topluluk geri bildirimlerine dayanarak oyuna çeşitli denge değişiklikleri ve düzeltmeleri sunmaya devam ediyor.

Friends vs Friends, savaş ve deste oluşturmayı çevrimiçi bir PvP nişancı oyununun tüm çılgın eğlencesiyle birleştiriyor. Güçleriniz, silahlarınız ve zayıflatmalarınızın tümü kart destenizden oynanır ve bir titan olmanıza, dost kuleleri çağırmanıza, vampir mermileriyle sağlık çalmanıza ve daha fazlasına olanak tanır. Karakterinizi seçin, çılgın silah ve yeteneklerden oluşan özel bir deste oluşturun ve henüz tanışmadığınız arkadaşlarınız ve dostlarınızla hızlı tempolu çok oyunculu kargaşaya atlayın! Yeni kartlar kazanın, seviyelerini yükseltin ve kaotik 1v1 veya 2v2 oyun modlarında benzersiz becerilere sahip yeni karakterlerin kilidini açın.

İşte Yeni Fragman:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.