-->
Alone in the Dark: Yeni Çıkış Tarihi 16 Ocak 2024

Korku oyunları, hassas gerilim dengesinden, savunmasızlığımızdan ve yalnızlığın ürkütücü kucaklayıcılığından faydalanarak gelişir.

05.09.2023 | ulasufuk

Korku oyunları, hassas gerilim dengesinden, savunmasızlığımızdan ve yalnızlığın ürkütücü kucaklayıcılığından faydalanarak gelişir. Kendinizi gecenin karanlığında loş bir evde, belli belirsiz fısıltıların ve tanımlanamayan seslerin omurganızdan aşağı ürpertiler gönderdiği bir yerde hayal edin. Şimdi, bu tedirgin edici senaryoyu tek başınıza değil, 28 kişilik ilgi çekici bir grubun eşliğinde hayal edin. Korku faktörü azalıyor, değil mi? Bu nedenle, Alone in the Dark’ın beklenen çıkışı, kaotik Ekim 2023 lansman penceresinden zarif bir şekilde uzaklaşacak.

Nedenler
Amacımız Alan’ın destansı çıkışının ardından gelenlerle rekabet etmekten kaçınmak ve Örümcek Adam’ın zarif salınımlarının süslediği şehirlerin göz kamaştırıcı silüetinden uzak durmaktır. Mümkün olduğunca Karanlıkta Tek Başına kalmayı hedefliyoruz. Bunu onurlandırmak için, tüyler ürpertici korku oyunu 16 Ocak 2024’te dehşetini ortaya çıkaracak şekilde yeniden planlandı. Bu uzatma ikili bir amaca hizmet edecektir: sadece oyun deneyimini titizlikle mükemmelleştirmemize izin vermekle kalmayacak, aynı zamanda bize Ekim ayının olağanüstü sürümlerine tamamen dalma fırsatı verecektir.
Alone in the Dark, çığır açan orijinaline bir aşk mektubu niteliğinde olup, iki kahramandan birinin gözünden unutulmaz bir hikayeyi deneyimlemenizi sağlar: Psikolojik Korkunun Güney Gotik ile buluştuğu klasik hayatta kalma korku oyununun bu yeniden uyarlamasında Edward Carnby veya Emily Hartwood olarak oynayın. Çevrenizi keşfedin, canavarlarla savaşın, bulmacaları çözün ve Derceto Malikanesi’nin huzursuz edici gerçeğini ortaya çıkarın…

1920’lerin Güney’inin derinliklerinde, Emily Hartwood’un amcası kaybolmuştur. Özel dedektif Edward Carnby ile birlikte, bir şeylerin gizlendiği bir akıl hastaları evi olan Derceto Manor’a doğru bir yolculuğa çıkar. Tuhaf sakinlerle, kâbus gibi diyarlarla ve tehlikeli canavarlarla karşılaşacak ve nihayetinde yükselen kötülüğün planını ortaya çıkaracaksınız. Gerçeklik, gizem ve deliliğin kesiştiği noktada, temel inançlarınızı değiştirecek bir macera sizi bekliyor. Kime güvenebilirsiniz, neye inanacaksınız ve bundan sonra ne yapacaksınız?

Alone in the Dark, Pieces Interactive tarafından İsveç’te geliştirildi ve 16 Ocak 2024’te PC, Xbox Series S/X ve PlayStation5’e gelecek.

İşte Fragman:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.