-->
Stumble Guys, PS5 ve PS4 İçin Onaylandı

Geliştirici Scopely, free-to-play battle royale oyunu Stumble Guys’ın PlayStation 5 ve PlayStation 4’e geleceğini duyurdu.

22.08.2023 | ulasufuk

Geliştirici Scopely, free-to-play battle royale oyunu Stumble Guys’ın PlayStation 5 ve PlayStation 4‘e geleceğini duyurdu. Oyunun Xbox Series ve Xbox One sürümleri daha önceden onaylanmıştı.

Konsol sürümleri için ön kayıt yaptıran kullanıcılar, “Karat Crusher”, “Pow Footsteps” ve “Punch Emote” oyun içi öğelerin yanı sıra erken beta erişimi alacaklar. Kullanıcılar, oyunu PlayStation Store üzerinden de istek listesine ekleyebiliyor .

Stumble Guys şu anda PC için Steam üzerinden , iOS için App Store üzerinden ve Android için Google Play üzerinden kullanılabilir .



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.