-->
Saints Row Steam Yayımlandı

Saints, aylar süren güncelleme ve genişletmelerin ardından nihayet Steam’e geliyor

25.08.2023 | ulasufuk

Saints, aylar süren güncelleme ve genişletmelerin ardından nihayet Steam’e geliyor
Deep Silver ve Volition, Saints Row’un Steam’de yayınlandığını duyurmaktan mutluluk duyar. Oyunun konsollarda ve Epic’te ilk kez piyasaya sürülmesinden bu yana bir yıl geçti, ancak yarım düzine büyük güncellemenin ardından, açık dünya suç festivali her platformda her zamankinden daha büyük, daha kötü ve daha patron.

Saints Row’un arka planı, Tuhaf, Vahşi Batı’nın kalbinde yer alan canlı, kurgusal Santo Ileso şehridir. Suçla dolup taşan ve düzensiz grupların hakimiyet için yarıştığı bir dünyada, bir grup mücadele eden genç suçlu, şehirdeki en büyük patron olma yolunda kendi yolculuklarına başlıyor.


Hayranların talep ettiği yüzlerce yaşam kalitesi iyileştirmesi, savaşın elden geçirilmesi, iki yeni bölge ve Hile Modu ve Selfie Modu gibi bir dizi yeni özelliğin eklenmesiyle, ister ilk ister yüzüncü kez Santo Ileso’ya atlamak için daha iyi bir zaman olmamıştı.

Lansmanı kutlamak için Volition, oyuncuların keşfetmesi için yepyeni bir etkinlik içeren bir güncelleme daha yayınladı.

Saints Row şimdi Steam’de özel lansman fiyatıyla çıktı

Saints Row’da lansmandan bu yana neler değişti?

Dünya haritasında artık tüm oyuncular için iki yeni bölge var
Oyuncuların keşfetmesi için yepyeni bir etkinlik
Hileler Modu
Selfie Modu
İfade çarkı
Savaş yenilemesi
Dört büyük güncellemeyle binlerce iyileştirme daha
1 yepyeni tek oyunculu mod (Expansion Pass’e dahil)
2 heyecan verici Hikaye Genişletmesi, yeni kötüler, yeni ara sahneler (Expansion Pass’e dahil)
Ücretsiz ek kozmetik ürünleri
Ve daha fazlası!


Steam lansmanı, üç farklı Saints Row deneyimi sunan A Song of Ice And Dust, The Heist and the Hazardous ve Doc Ketchum’s Murder Circus’un bu yaz yayınlanmasıyla The Expansion Pass’in tamamlanmasını takip ediyor. Tüm DLC’ler ayrı olarak da satın alınabilecek.

Saints Row şimdi Microsoft’un hepsi bir arada oyun ve eğlence sistemleri Xbox One ve Xbox Series X|S’de, PlayStation® 4 ve PlayStation® 5 bilgisayar eğlence sistemlerinde, PC için Epic Games Store’da ve PC için Steam’de.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.