-->
RoboCop: Rogue City, Kasım Ayında Sizlerle Olacak

RoboCop: Rogue City, Bizleri Efsanevi Karakter RoboCop’un Dünyasına Taşıyacak!

28.08.2023 | ulasufuk

RoboCop: Rogue City, Bizleri Efsanevi Karakter RoboCop’un Dünyasına Taşıyacak!

“Bizleri efsanevi karakter RoboCop’un rolünü üstleneceğimiz heyecan verici oyun RoboCop: Rogue City, bu yılın son çeyreğinde piyasaya sürülecek. Terminator: Resistance oyunuyla tanınan Teyon tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak olan oyunun çıkış tarihi nihayet belli oldu. Ayrıca, yeni bir fragman da bizlerle paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında Nacon Connect etkinliğinde duyurulan RoboCop oyunu, PC, PlayStation 5 ve Xbox Series platformları için geliştiriliyor. Oyuncuların sabırsızlıkla beklediği bu oyun, orijinal film üçlemesinden farklı bir hikaye sunacak olsa da, serinin temel öğelerine sadık kalacak.

Hikaye olarak yine Detroit şehrine geri döneceğiz. Şehir harap bir durumdayken suç oranı artıyor ve düzeni sağlamak adına Detroit Polis Departmanı’nın kontrolü Omni Tüketici Ürünleri şirketine devrediliyor. Biz de film üçlemesinde olduğu gibi çetelerin saldırısına uğrayan ve her şeyini kaybeden Alex Murphy (Peter Weller) karakterini canlandıracağız. Daha sonra adaleti sağlamak için savaşan bir kahramana dönüşeceğiz. Suçları araştıracak ve sembolik tabancamızı kullanarak kötü niyetli kişilerle mücadele edeceğiz.

Peki Ne Zaman Çıkacak

Duyurulduğunda Haziran ayında piyasaya sürülmesi beklenen oyunun çıkışı önce Eylül’e ertelenmişti. Ancak en son Future Games Show 2023 etkinliği sırasında paylaşılan yeni fragmanla birlikte, RoboCop: Rogue City’nin çıkış tarihi 2 Kasım 2023 olarak belirlendi.

Etkinlik sırasında yayınlanan fragmanda yoğun çatışma sahneleri göz doldururken, hikayeye de daha yakından göz atma fırsatı buluyoruz. Oyunda kilit rol oynayacak karakterleri tanıma şansı da yakalıyoruz.

İşte Oyunseverlerle Paylaşılan Oynanış Fragmanı:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.