-->
Nightdive Studios, The Darkness’ı Yeniden Hayata Döndürüyor

Heyecan Verici Gelişme: Nightdive Studios, The Darkness Remastered İçin Planlar Yapıyor!

28.08.2023 | ulasufuk

Heyecan Verici Gelişme: Nightdive Studios, The Darkness Remastered İçin Planlar Yapıyor!

Twitter üzerinde son yaşanan bir olay, oyun dünyasını heyecanlandırdı. Ünlü oyun stüdyosu Nightdive Studios, The Darkness adlı oyunun yenilenmiş bir versiyonu üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Henüz resmi bir duyuru olmasa da, beklenen açıklamayı yapan önemli bir isim sayesinde heyecan tavan yaptı.

2007 yılında Starbreeze Studios tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanan The Darkness, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için çıkış yapmıştı. Oyun, çizgi roman serisine dayalı bir hikayeyi ele alıyor ve Jackie Estacado isimli bir mafya tetikçisinin yaşamına odaklanıyor. Hikaye, karakterin yirmi birinci yaş gününde antik bir şeytani güç olan “The Darkness” tarafından ele geçirilmesiyle karmaşık bir hal alıyor. Bu durum, mafya ailesi, çocukluk aşkı Jenny ve bozulmuş polis departmanıyla olan ilişkisini içinden çıkılmaz bir hale getiriyor.

Nightdive Studios, The Darkness Remastered İle Sürpriz Yapıyor

Birinci kişi perspektifi ve etkileyici mekanikleriyle tanınan The Darkness, görünüşe göre modern bir remastered sürümle geri dönüyor. Twitter kullanıcısı thelastdisciple, “The Darkness’ı tekrar oynamak istiyorum, ancak eski konsolları açmak istemiyorum. Acaba birisi bunu yenileyip PC’ye taşıyabilir mi?” şeklinde bir tweet attı. Bu tweet’e Nightdive Studios’un CEO’su Stephen Kick (pripyatbeast) cevap vererek “LİSTEDE” yanıtını verdi. Kick, stüdyonun üst düzey yöneticilerinden biri olarak biliniyor.

Stüdyo, Mart ayında Atari tarafından satın alındıktan sonra Spirits of Xanadu (2015) ve Womb Room (2016) gibi özgün yapımların yanı sıra yenilenmiş sürümlerle de dikkat çekti. Son olarak Mayıs ayında System Shock ve Quake II’nin yeniden yapımını duyuran stüdyo, GamesCom 2023 etkinliğinde Turok 3: Shadow of Oblivion ve Star Wars: Dark Forces gibi klasiklerin de remastered sürümlerini duyurdu.

Başarılı geçmişleri göz önüne alındığında, The Darkness’un modern sistemlerde yenilenmiş versiyonunu oynamak için büyük bir heyecan duymamız kaçınılmaz. Resmi duyuruyu sabırsızlıkla bekliyoruz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.