-->
Gangs Of Sherwood’un Savaş Sı̇stemı̇ Ve Düşmanları Hakkında Bı̇lgı̇

NACON ve Appeal Studios alanı, co-op aksiyon-macera oyunu Gangs of Sherwood hakkında iki yeni video paylaşmaktan memnuniyet duyuyor.

18.08.2023 | ulasufuk

NACON ve Appeal Studios alanı, co-op aksiyon-macera oyunu Gangs of Sherwood hakkında iki yeni video paylaşmaktan memnuniyet duyuyor. Appeal Studios’tan Oyun Tasarımcısı Sven Panes Robelo, Konsept Sanatçısı Raphaël Villegas ve Oyun Direktörü Andrea Di Stefano, oyundaki savaş sistemi ve düşmanlar hakkında yeni bilgiler açıkladı. Hatırlatmak gerekirse, Gangs of Sherwood 19 Ekim’de PlayStation®5, Xbox Series X|S ve PC’de (Steam, Epic Games Store) satışa sunulacak.

Konsept aşamasından itibaren savaş sisteminin amacı, oyunculara dinamik ve yoğun aksiyon aşamalarında efsanevi kahramanları kontrol ettikleri hissini vermek olmuştur. Oyun, tamamlayıcı ve farklı yeteneklere sahip benzersiz kahramanlara sahiptir, böylece oyuncular kendi başlarına ilerleyebilir veya başkalarıyla etkileyici sinerjiler oluşturabilir. Her karakter özel yetenekleri ve saldırıları olan bir arketipi temsil eder: örneğin, bir okçu olarak Robin Hood menzilli saldırılar için çeşitli ok türlerine sahipken, Friar Tuck tank tipi bir karakterdir ve yalnızca daha fazla hasar vermek için saldırılarını şarj etmekle kalmaz, aynı zamanda müttefiklerini korumak için bir kalkan oluşturabilir. Kahramanlar savaşta, yeteneklerini geçici olarak güçlendiren özel bir mod olan ‘Asi İçgüdüsü’nü de kullanabilirler. Oyuncular ayrıca her karakteri Rejenerasyon ve Felç gibi farklı türde güçler veren parçalarla donatabilirler.

Gangs of Sherwood’da oyuncular birçok farklı düşman türüyle mücadele etmek zorundadır: hafif birimler, menzilli birimler, mini patronlar ve elbette, her birinin özel bir arenası olduğu için fark edilmesi kolay olan ana patronlar. Bazıları tek başlarına kahramanlar için sorun teşkil etmese de, sayıları arttığında daha büyük bir zorluk teşkil edebilirler. Ayrıca, düşmanların farklı rolleri de vardır: örneğin, bazıları hızlı bir şekilde bertaraf edilmezse müttefiklerine bonuslar verebilirken, diğerleri saldırı kombolarını kesmek için oyuncuya saldırabilir. Farklı düşman türleri aynı zamanda farklı görünüyor; bu özellikle Orta Çağ’da İngiliz armalarında yaygın olduğu gibi aslan gibi hayvanların özelliklerini içeren kıyafetler giymiş bazı patronlar için geçerlidir. Son olarak, her düşmanın, oyuncuların galip gelmeleri için belirli stratejiler benimsemelerini gerektiren benzersiz özellikleri vardır. Örneğin Kalkan Delici dev, yok edilemez bir kalkana sahiptir, bu nedenle oyuncuların onu yenmek için arkadan saldırması gerekir.

Gangs of Sherwood, Robin Hood efsanesine dayanan yeniden tasarlanmış bir dünyada hızlı tempolu oynanışa ve yüksek tekrar değerine sahip 1 ila 4 oyuncu için bir kooperatif aksiyon-macera oyunudur. Felsefe Taşı’nın güçlerinden faydalanan Nottingham Şerifi’nin orduları anlatılamaz bir güce ulaştı ve İngiltere halkına her zamankinden daha fazla baskı yapıyor. Robin Hood efsanesinin benzersiz bir bilim-fantezi versiyonu olan oyun, destansı savaşları ve büyüleyici ortamlardaki mücadeleleri sevenler için patlayıcı dövüşler, muhteşem kombolar ve co-op oynanış sunuyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.