-->
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty’den Yeni Fragman Yayınlandı

CD Projekt RED, Gamescom 2023: Opening Night Live’da Sevindirici Haber: Cyberpunk 2077’nin Genişletme Paketi ‘Phantom Liberty’ için Yeni Fragman Paylaşıldı!

25.08.2023 | ulasufuk

CD Projekt RED, Gamescom 2023: Opening Night Live’da Sevindirici Haber: Cyberpunk 2077’nin Genişletme Paketi ‘Phantom Liberty’ için Yeni Fragman Paylaşıldı!

Samimiyetle ifade etmek gerekirse, beklenen an geldi ve CD Projekt RED, Gamescom 2023: Opening Night Live etkinliğinde büyük bir duyuru yaptı. Cyberpunk 2077’nin heyecanla beklenen genişletme paketi “Phantom Liberty” için “New Ways to Play” adlı yepyeni bir fragman yayınlandı. Bu fragman, oyuncuları oynanış içerikleri, karakter detayları, yeni yetenek ağacı ve daha fazlasıyla büyüledi.

“New Ways to Play” fragmanı, yaklaşmakta olan “Phantom Liberty” genişletme paketi ve ücretsiz güncelleme ile birlikte gelen yeni oynanış özelliklerini ayrıntılı bir şekilde gözler önüne seriyor. Fragmanda, yeni beceri ağacıyla birlikte oyuncuların farklı oyun tarzlarında ustalaşmalarını sağlayacak ve benzersiz kombolar oluşturmalarına yardımcı olacak çeşitli güçlü yetenekler de göz kamaştırıyor.

Phantom Liberty ile birlikte çeşitli etkinlikler, yeni görevler, aksiyon dolu sahneler, özelleştirilebilir kostümler, çeşitli silahlar, siber yazılımlar ve daha fazlası oyuncuları bekliyor olacak. Bu genişletme paketi, şu an PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için mevcut olan Cyberpunk 2077’ye yeni bir soluk getirecek.

Ancak önemli bir not: “Phantom Liberty” genişletme paketi yalnızca PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) platformları için sunulacak. Dolayısıyla PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri bu ek paketten yararlanamayacak. Bu heyecan verici gelişmelerle birlikte, Cyberpunk 2077 evrenindeki maceralarımızın daha da genişlemesi için sabırsızlıkla bekliyoruz.

İşte Yayınlanan Yeni Fragman



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.