-->
Cats on Duty PC ve Konsollarda!

Cats on Duty’nin PC, PS4/PS5, Xbox Series X/S, Xbox One ve Nintendo Switch’e geleceğini duyurmaktan mutluluk duyuyor!

30.08.2023 | ulasufuk

Limasol/Kıbrıs, 30 Ağustos 2023: ESDigital Games ve Prikol Ekibi, mükemmel RTS oyunları Cats on Duty’nin PC, PS4/PS5, Xbox Series X/S, Xbox One ve Nintendo Switch’e geleceğini duyurmaktan mutluluk duyuyor!

Cats on Duty gerçek zamanlı strateji, kule savunması ve 3’lü eşleştirme mekaniklerinin eğlenceli ve aksiyon dolu bir karışımı olup, kemirgen çatışmalarının ve iplik karmaşalarının ağır silahlı savaş gazisi kedilerinin vatanlarını (ve çöp kutularını) büyük kötülüğün güçlerine karşı savunmak için görev aldığı bir oyundur! Çok sayıda kedi çeşidini kullanarak 50 çeşit şeytani yaratığa karşı savaşın. Kedi tarlasına katılın ve bıyıklarınızın gücünü serbest bırakın ve zombileri yeraltı dünyasının derinliklerine geri gönderin!

Taktiksel Kule Savunması: Bölgenizi acımasız bir silah cephaneliğiyle savunun. Düşmana uzaktan ulaşan güçlü tüfeklerden, herhangi bir tımarcı makasından daha keskin bıçaklara sahip ölüme meydan okuyan ninjalara kadar, savaş alanında zaferi garantilemek için kedi askerlerinizi stratejik olarak yerleştirin.

Cattitude’u serbest bırakın: Kedi savaşçılarınız benzersiz kişiliklerini sergilerken ve özel yeteneklerini ortaya çıkarırken destansı kedi dövüşlerine, eğlenceli maskaralıklara ve sevimli miyavlamalara hazır olun. Savaşlar boyunca sizi eğlendirecek bir şımarıklık ve strateji karışımı için kendinizi hazırlayın.

3’lü Eşleştirme Kargaşası: Bu sadece bir kule savunması değil; bağımlılık yaratan 3’lü eşleştirme oyununa sahip bir kule savunması! Para kazanmak ve kedi kuleleri satın almak için kaynak alanındaki mücevherleri birleştirin. Yükseltilmiş kuleler oluşturmak ve yıkıcı saldırılar yapmak için savaş alanındaki kedileri değiştirin ve birleştirin. Plants vs Zombies ve Tower Swap’tan esinlenen Cats on Duty, türün en iyilerini alıyor ve büyüleyici 3’lü eşleştirme mekanikleriyle geliştiriyor.

İşte Fragman:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.