-->
Black Myth: Wukong Oynanış Videosu Ortaya Çıktı!

Black Myth: Wukong’un Merakla Beklenen Oynanış Videosu Sızdırıldı: Büyülü Dünya ve Karakter Hareketleri Göz Kamaştırıyor!

22.08.2023 | ulasufuk

Black Myth: Wukong’un Merakla Beklenen Oynanış Videosu Sızdırıldı: Büyülü Dünya ve Karakter Hareketleri Göz Kamaştırıyor!

Uzun süredir haber alınamayan Black Myth: Wukong oyunu, Journey to the West efsanesine dayanarak Maymun Kral karakterine odaklanıyor. Oyunun 3 dakikalık oynanış videosu, düşük kaliteli olmasına rağmen oyunun yapısını, karakterin hareketlerini ve daha fazlasını gösteriyor.

Oyunun 2024 yılı içerisinde çıkış yapmayı hedeflediği belirtiliyor. Üçüncü şahıs kamera açısıyla sunulan oyunda karakterimiz özel yeteneklerle donatılmış durumda. Toplamda 72 farklı yetenek kullanabileceğimiz oyunda, Unreal Engine 5 ile geliştirilen Işın İzleme ve DLSS 3 teknolojileri de destekleniyor.

Heyecanla beklenen Black Myth: Wukong için sızdırılan oynanış videosunun yanı sıra IGN, yeni bir ön izleme videosu yayınladı. Bu ön izleme videosu, sızdırılan içerikten de kesitler sunarak oyunun genel yapısını gözler önüne seriyor. Ayrıca, Gamescom 2023 fuarı açılış gecesinde (22 Ağustos), oyunla ilgili yeni bir fragmanın da yayınlanması bekleniyor.

İşte sızrılan oynanış videosu:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.