-->
Construction Simulator İnceleme

Construction Simulator’te amacınız, her kendine saygılı simülatör oyununda olduğu gibi, belirli görevleri yerine getirmek.

04.10.2022 | ulasufuk

Her zaman ağır vasıtalara binmeyi ve kendi inşaat şirketinize sahip olmayı hayal ettiniz mi? Construction Simulator ile bunu deneyebilirsiniz! Sonunda başka bir Simülatör incelemesiyle geri döndüm ve bu sefer kendimi en klasik marangoz diş tellerini takarken ve çeşitli ağır araçları sürerken buldum, sadece sizin için. Construction Simulator’te amacınız, her kendine saygılı simülatör oyununda olduğu gibi, belirli görevleri yerine getirmek, böylece para kazanmanıza ve şirketinizi büyütmenize izin vermek olacaktır. Bu size daha fazla çalışma için kullanmak üzere yeni araçlar satın alma fırsatı verecektir. Bobcat, Caterpillar, MAN ve Palfinger’a ek olarak Benninghoven, Cifa, DAF, Doosan, Nooteboom, Scania, Schwing Stetter ve Wacker Neuson yeni resmi lisans ortakları olarak eklendi. Oyuncu karakterlerin giyebileceği kişisel koruyucu ekipman sağlayan Engelbert Strauss da dahil edilerek toplam şirket sayısı 25’e ulaştı. Elinizin altında 70’den fazla araca sahip olacaksınız ve önemli olan bunların gibi büyük ağır vasıta markalarının ürettiği gerçek araçlar olmasıdır.

Bu nedenle ekskavatörlere, buldozerlere, kompresörlere ve ayrıca malları yükleyebileceğiniz damperli basit kamyonlara sahip olacaksınız. Bu nedenle, her görev için doğru araçlara sahip olmalısınız. Bunlar, üssünüzden toplamda 90 olan görev sahalarına hareket etmek için herhangi bir araba gibi sürülebilir. Talebini gerçekleştirmek için modu seçmeniz gerekecektir. İşte burada belki de bahsettiğimiz gibi mobil başlığın bir limanı olan bu prodüksiyonun asıl kritik noktasına geliyoruz. Çok sayıda aracın yanı sıra, simülasyon ve büyük inşaat makinelerinin hayranları, küçük inşaat müteahhitlerinden dünyanın en büyük devine kadar kariyerlerini inşa edebilecekleri iki devasa ve tamamen yeni haritayı sabırsızlıkla bekliyor olacak. ilgili bölge. İster Avrupa ister Amerikan ortamında oynayın, dinamik bir gece/gündüz döngüsüne sahip tamamen açık oyun dünyaları ve iki kampanyanın yanı sıra bir dizi çeşitli ve heyecan verici görevden oluşan tamamen revize edilmişolmayabilir.

Dikkate alınması gereken bir diğer çok önemli unsur da görünümdür. Birinci şahıs çekimi de dahil olmak üzere çeşitli çekimler mevcuttur , kesinlikle tüm paketin en iyisi, ancak bu “çalışma aşamaları” sırasında bir sorun haline gelir, neredeyse yönetilemez hale gelir: kamera bir binanın yakınındayken takılır ve yapar. yönetmek gerçekten zor. Bir Simülatörde, ama görünüşe göre dünya beni her zaman şaşırtmayı başarıyor. Bu oyunu oynarken en çok eğlendiğim şeylerden biri üç kişiyle bir köprü kurmaktı. Sütunların deliklerini delmek için bir burgu kullanmaya başladım ve başka bir oyuncu onları bitirdi. Sonra gidip bir çimento kamyonu aldım, başka bir oyuncu sütunları başka bir oyuncunun çimento kamyonuyla bitirdi. Direkleri yerleştirdikten sonra iki kişi yol parçalarını her iki tarafa koymaya başladı ve ortada buluştu. Yolu asfaltlayarak bitirdik. Ne yaptığını bilen oyuncular bulduğunuzda, oyununuzu biraz yardıma açmanız inanılmaz derecede yardımcı olur.

Bazen görevleri alır ve kendinizi karanlıkta el yordamıyla bulursunuz, bu yüzden sizi oyun dünyasıyla en iyi şekilde tanıştıracak ve önemli miktarda bilgi ekleyerek tüm Eğitim görevlerini takip etmenizi öneririz. Oyun, her durumda mevcut tüm araçları nasıl kullanacağınız açıklanacaktır. Genel olarak, bu oyunun mükemmel olmayan kontrolleriyle yaşamayı öğrendikten sonra, tür hakkında tutkuluysanız, bu oyun sizi uzun süre meşgul edebilir, ancak genel olarak “monotonluk” etkisi vardır. sunduğu çok az şey olan oyun. Grafik sektörü düzeyinde , konsoldaki Construction Simulator bu durumda akıllı telefonlar için bir başlık olarak orijinal doğasını da gösterir. Astragon oyunu çalışıyor ve araç modelleri iyi hazırlanmış olsa da detay seviyesinde tüm akıllı telefon doğasını gösteriyor. Grafik performansına gelince, bu durumda herhangi bir özel sorun kaydetmedim, her şey sorunsuz ve büyük aksaklıklar olmadan çalışıyor. Ama başka türlü şaşırırdım. Ses sektörüne gelince , Construction Simulator hala şantiye yaşamını simüle eden bir oyun ve şunu söylemeliyim ki oyuncu kulaklıkları ile onları dinleyebildim ve çok başarılılar. Müzik özel bir şey değil, ama eşlik etme işini yapıyor.

Ama gerçekten cehaleti yükseltmek istiyorsanız, rock şarkıları ve tipik inşaat cehaleti ile güzel bir çalma listesi otomatik olarak çıkacaktır. Construction Simulator PC Sürümü, halk ve simülatör kullanıcıları tarafından ev konsollarında da çok sevilen bir seri getiriyor, ancak kendisini, bir mobil oyun olarak doğasına fazla bağlı kalan , hafifçe bastırılmış bir bağlantı noktasına ödünç veriyor. Simülatör dünyasıyla ilgili tüm oyunlar gibi, gerçekten tutkulu olduğunuz bir şey olmalı, aksi takdirde Eğitim sırasında zaten sıkılma riskiniz vardır. Çok üst düzey olmayan grafik sektörünü gözden kaçırmak istiyorsanız, yukarıda bahsedildiği gibi, yönetilmesi biraz zor.


6

Artılar

  • Çok fazla araç var
  • Bir şeyle inşa etmek keyifli

Eksiler

  • Kamere açıları sıkıntılı
  • Görseller eski nesil duruyor