-->
Diablo Immortal Çıkışının Yol Haritası Belli Oldu

Diablo Immortal, 2 Haziran’da çıkıyor. Çıkışının öncesinde 1 Haziran’da Pasifik zaman diliminde sabah

27.05.2022 | ulasufuk

Diablo Immortal, 2 Haziran’da çıkıyor. Çıkışının öncesinde 1 Haziran’da Pasifik zaman diliminde sabah saatlerinde Apple App Store’da ve Google Play’de mobil sürümü dağıtılmaya başlanacak. Activision’dan lansmanla ilgili yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı: “Bu, mobil oyunların çıkış süreçlerinden kaynaklanmaktadır ve çıkışın sorunsuz olmasını sağlayacaktır. Buna ek olarak PC sürümü için de ön yükleme şu an başladı Yükleme talimatlarının tamamı, çıkış takvimimiz ve SSS yazımız için lütfen buradan tam blog yazımızı inceleyin. Sanctuary’de görüşmek üzere!  ”

Diablo Immortal’la ilgili tüm bilgiler için resmi web sitesine  göz atabilirsiniz. Immortal içerikleri içinse Gamepress‘i ziyaret edebilirsiniz. 



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.