-->
Aeon Drive İnceleme

Aeon Drive, oldukça uzak bir gelecekte genişleyen bir metropol olan Neo Barcelona’da yer almaktadır. 

18.10.2021 | ulasufuk

Aeon Drive, oldukça uzak bir gelecekte genişleyen bir metropol olan Neo Barcelona’da yer almaktadır. Oyunun kahramanı Jackelyne, gemisi Avrupa şehrine çarpan başka bir boyuttan genç bir uzay bekçisidir. Bilmediği bir gezegende kilitli olan Jackelyne, Neo Barcelona şehrini keşfetmek için becerilerini kullanmalı, gemisini onarmak için enerji çekirdeklerini geri kazanmalı ve şehri onu bekleyen hain ve yakın kıyametten kurtarmalıdır. Bu başlığın özelliği, içinde bulunan 100 seviyenin tamamının 30 saniye içinde karşılanıp bitirilmesi gerektiği gerçeğinde yatmaktadır. Tamamlanma sürelerini artırmanın tek yolu, enerji çekirdeklerini toplamak ve geri sayımı sadece 5 saniye artırmak için 5 harcamaktır.  

100 aşamayı tamamlamak için sadece 3 hamleniz olacak: atlama, Jackelyne’in Güç Kılıcı ve Işınlanma Hançeri, bu üç oyun öğesinin düşünceli kombinasyonu, önerilen seviyeleri zamanında bitirmenin tek umudu olacak. Diğer bir amaç ise, şemalar içinde dağılmış koleksiyonları da geri kazanarak seviyeleri mümkün olan en kısa sürede tamamlamaktır. Bir sektörün bir bölümünü her bitirdiğinizde, oyunun kendisi size söz konusu bölümün tamamlanma süresine göre sıralamayı gösterecek, böylece sizi elinizden gelenin en iyisini yapmaya teşvik edecek, her zaman hedefe ulaşmanın en hızlı yolunu arayacaktır. 

Kendi içinde, oyun, Işınlanma unsuru için olmasa da hızlanmaya yatkınlık ile aksiyon platformunun klasik kanonlarında kalan çok temeldir, Hançer sayesinde kullanılabilir, “oynanmış oyuncunun stilini ve karakterini artıran özel bir mekanik ekleyerek. “Aeon Drive tarafından. Aslında, bu gadget çeşitli stratejik eylemler gerçekleştirmenize izin verecektir: aksi takdirde geçilmesi imkansız olan engellerin üstesinden gelin, düşmanları uzaktan ortadan kaldırın ve aksi takdirde ulaşılamayan anahtarları etkinleştirin. Dikkat, öğreticide söylenmese de, hançer fırlatıldıktan sonra, bir duvara yapışırsa, bir düğmeye basarak geri çekmek mümkün olacaktır.

Açıkça, başlığın dayattığı zaman sınırı göz önüne alındığında, Aeon Drive’ın oynanışı deneme yanılma beyanına dayanmaktadır ve son 12 seviye hariç, denemek için yolu keşfetmek için yalnızca birkaç cana ihtiyacınız olacak. en iyi havanızı yerleştirin. İlk 88 seviyeyi birkaç saat içinde kolayca tamamlayabileceğiniz için, son 12 seviyeyi harcayabilecek kadar zor olduğu için, bize göre, zorluk eğrisinin kötü yönetildiğini belirtmek gerekir. onları bitirmek için saatler. Elbette daha adil bir denge, daha homojen hale getirerek genel deneyime fayda sağlardı. Çok oyunculu sektöre gelince, iki mod vardır, kampanyanın tüm gelişimi için işbirliği ve rekabetçi modda bir PvP. Birincisi, esas olarak, kampanyanın 100 seviyesine arkadaşlarla birlikte (en fazla 4 oyuncu) karşı karşıya kalma olasılığıdır. İkinci durumda, bunun yerine, her zaman Neo Barcelona’da ayarlanmış, bitiş çizgisine ilk gelenler için beceri ve hız yarışmalarında maksimum 4 oyuncunun karşılaşabileceği 5 dairesel haritadan bahsediyoruz. Bu incelemeyi yazarken, çok oyunculu sektör yalnızca yerel olarak uygulandı, ancak geliştiriciler, gelecekteki bir güncelleme ile oyunu çevrimiçi hale getirme sözü verdi.

Teknik sektör söz konusu olduğunda, geliştiriciler tarafından yapılan işler gerçekten üst düzeydedir. 100 seviyenin piksel sanatı mükemmel ve geliştiriciye göre hepsi elle çizilmiş. 10 ana lokasyonun tümü, bugünün Katalan başkentinde şu anda var olan alanların fütüristik versiyonlarıdır. Grafik motoru ayrıca, herhangi bir kare hızı düşüşü olmadan başlığın aşırı hızına çok iyi dayanmayı başarır. Ses sektörü mükemmel, ilgi çekici müzik, iyi yapılmış ses efektleri ve küçük bir söz, başlıktaki birkaç ara sahnenin de dublajlı olduğu gerçeğine gidiyor. Sonuç olarak, Aeon Drive’ın aslında iyi bir aksiyon platformu olduğunu ve Speedrunning’in unsurları sayesinde kesinlikle türün tüm hayranları için önemli bir değer elde ettiğini söyleyebiliriz. Yazarın teknik sektörü, bağımsız rakiplerin ortalamasını kesinlikle aşan Aeon Drive rakamını artırıyor.


8

Artılar

  • Sanat tasarımı mükemmel
  • Keyifli oynanış

Eksiler

  • Oyun zorluk derececi biraz dengesiz