-->
Logitech, International Design Awards 2017’de 12 Ödülün Sahibi Oldu

Logitech, International Design Awards 2017’de (IDA) 12 ödül kazandı. Ödüllü ürünlerden Logitech Circle 2, Logitech MX ERGO, Logitech CRAFT ve Logitech MeetUp, IDA tarafından verilen en yüksek ödül olan altın ödülün sahibi oldu. Logitech üstün tasarımlarıyla, akıllı ev sistemleri, video konferans sistemleri, oyun ekipmanları ve hoparlörler de dahil olmak üzere birçok marka ve ürün kategorisinde […]

19.06.2018 | ulasufuk

Logitech, International Design Awards 2017’de (IDA) 12 ödül kazandı. Ödüllü ürünlerden Logitech Circle 2, Logitech MX ERGO, Logitech CRAFT ve Logitech MeetUp, IDA tarafından verilen en yüksek ödül olan altın ödülün sahibi oldu. Logitech üstün tasarımlarıyla, akıllı ev sistemleri, video konferans sistemleri, oyun ekipmanları ve hoparlörler de dahil olmak üzere birçok marka ve ürün kategorisinde IDA tarafından bu yıl 4. kez ödüllendirildi. Altın, gümüş ve bronz ödüllerin yanı sıra onur ödülleriyle de dereceye giren Logitech, IDA’nın 11 yıllık tarihinde en iyi tasarıma sahip olan şirketler arasında 7. sırada yer alıyor.

Logitech’in ödüllü ürünlerinin listesi:

Altın: Logitech Circle 2, Logitech MX ERGO, Logitech CRAFT ve Logitech MeetUp

Gümüş: Logitech Rugged Combo 2, Logitech G560 PC Oyun Hoparlörü ve Ultimate Ears MEGABLAST

Bronz: Ultimate Ears WONDERBOOM ve Logitech G POWERPLAY

Onur ödülü: Logitech MX Sound, Logitech G433 videosu ve Logitech G POWERPLAY videosu

İyi dizayn edilmiş ürünlere sahip olmak için tasarımı Logitech’in her alanına entegre etmeye çalıştıklarını belirten Logitech Tasarım Müdürü Alastair Curtis, “Ekiplerimizdeki tasarım yetkinliği, kurum kültürümüz ve disiplinimiz, ürün ve deneyimlerimizde hayat buluyor. Tasarımın gücü bizi yönlendirerek güzel sonuçları ortaya çıkarıyor.” dedi.

International Design Awards, tasarımcı, düşünür ve girişimcilerden oluşan bir grubun, akıllı ve sürdürülebilir multidisipliner tasarıma yönelik ödül ve kutlama eksikliğine bir cevap olarak 2007 yılında oluşturuldu. IDA’daki jüriler bu yıl 95 ülkeden 3.100 başvuruyu inceleyerek, tasarım, yaratıcılık, kullanılabilirlik ve inovasyondaki başarılara göre kazananları belirledi.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!