-->
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3 Season 2: Operation Para Bellum Hakkındaki İlk Detayları Ortaya Çıkardı

Bugün UBISOFT, Season 2 of Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year Three’nin büyük güncellemesi “Operation Para Bellum” hakkındaki detayları açıkladı. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3 Season 2 içeriği, savunma alanında uzmanlaşmış iki yeni İtalyan operatörü ve oyunun ondokuzuncu haritası ile topluluk deneyimini zenginleştirmeyi amaçlamaktadır. Operasyon Para Bellum, her iki tarafta da rakiplerinin eleme […]

08.05.2018 | ulasufuk

Bugün UBISOFT, Season 2 of Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year Three’nin büyük güncellemesi “Operation Para Bellum” hakkındaki detayları açıkladı.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3 Season 2 içeriği, savunma alanında uzmanlaşmış iki yeni İtalyan operatörü ve oyunun ondokuzuncu haritası ile topluluk deneyimini zenginleştirmeyi amaçlamaktadır.
Operasyon Para Bellum, her iki tarafta da rakiplerinin eleme dönemindeki rakiplerine karşı koymaya çalıştığı için takımlar arasında ekstra bir strateji katmanı sağlayan Pick & Ban sistemini de tanıtacak.
Tom Clancy’nın Rainbow Six’in 3. Yılında 2. sezonunun tam içeriği olan Siege, Pro League Finalleri sırasında 19 – 20 Mayıs’ta tanıtılacak.
Tom Clancy’nin Rainbow Six Siege hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://rainbow6.ubisoft.com
adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.