-->
SOW’un Yeni İçeriği Desolation of Mordor Story Expansion Yayınlandı

Bilkom ve Warner Bros işbirliği ile piyasaya sürülen Middle-earth: Shadow of War / Orta Dünya: Savaşın Gölgesi oyununu yeni içeriği Desolation of Mordor Story Expansion yayınlandı.  Bugün itibarıyla internet üzerinden indirilebilecek olan içerik ile birlikte Baranor, Minas Ithil’in Kaptanı ve şehrin kurtarıcısı karakterleri oyuna dahil oldu. Warner Bros tarafından “Middle-earth: Shadow of Mordor” oyununun devamı […]

10.05.2018 | ulasufuk

Bilkom ve Warner Bros işbirliği ile piyasaya sürülen Middle-earth: Shadow of War / Orta Dünya: Savaşın Gölgesi oyununu yeni içeriği Desolation of Mordor Story Expansion yayınlandı.  Bugün itibarıyla internet üzerinden indirilebilecek olan içerik ile birlikte Baranor, Minas Ithil’in Kaptanı ve şehrin kurtarıcısı karakterleri oyuna dahil oldu.

Warner Bros tarafından “Middle-earth: Shadow of Mordor” oyununun devamı niteliğinde hazırlanan Middle-earth: Shadow of War’un yeni içeriği Desolation of Mordor Story Expansion bugün itibarıyla internet üzerinden indirilebilecek.

Yeni içerikle birlikte Torvin ve Dwarven Hunter karakterleri, içinde zırh, zırh eldiveni, kanca ve uçurtmanın olduğu yeni bir muharebe donanımı ile birlikte yayınlanacak. Bunlara ek olarak sunulan ücretli askerle kurulabilecek yeni bir ordu, yeni çöl alanı  Lithlad’in işgali, yeni karakol görevleri ve Shindram Kalesi’nin devrilmesinin tamamlanması oyun severleri heyecanlandıracağa benziyor.

Official Trailer : 

https://www.youtube.com/watch?v=VaExiwhFnwQ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!