-->
Netmarble’ın Yeni Oyunu Iron Throne Tüm Dünyada Yayında

1 Milyon oyuncunun heyecanla beklediği gün geldi 1 milyondan fazla oyuncunun ön kayıt yaptırdığı, herkesin kral olmak için yarıştığı savaş oyunu Iron Throne, şimdi tüm dünyada iOS ve Android cihazlarda. Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corporation, bugün mobil cihazlar için yeni MMO strateji oyunu Iron Throne’un, iOS ve Android cihazlar için […]

17.05.2018 | ulasufuk

1 Milyon oyuncunun heyecanla beklediği gün geldi

1 milyondan fazla oyuncunun ön kayıt yaptırdığı, herkesin kral olmak için yarıştığı savaş oyunu Iron Throne, şimdi tüm dünyada iOS ve Android cihazlarda.

Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corporation, bugün mobil cihazlar için yeni MMO strateji oyunu Iron Throne’un, iOS ve Android cihazlar için dünya çapında (Çin hariç) yayında olduğunu duyurdu.

Netmarble tarafından geliştirilen ve yayınlanan Iron Throne oyununun, 19 Nisan 2018’de başlayan global ön kayıtlarından önce, kalite değerlendirmesi için Ekim 2017’de 8 ülkede ön lansmanı gerçekleştirildi. Eşsiz oyun sistemi ve sürükleyici grafikleriyle Iron Throne, resmi yayın tarihinden önce bir milyondan fazla ön kayıt aldı.

Iron Throne, klasik savaş stratejisi oyunu, sürükleyici hikayeler ve ters köşeler ile dolu RPG oyun görevleri gibi renkli oyun bileşenleri ve askerleri ya da kaynakları kaybetmeden oynanabilen Büyük Savaş ve Lejyon Savaşı gibi çeşitli savaş odaklı modları ile tamamen yeni bir strateji oyunu deneyimi sunuyor. Tamamen işlenmiş yüksek kaliteli 3 boyutlu görsellere sahip olan Iron Throne, oyuncuları Başkent Savaşını kazanıp kral olmak için girdiği mücadelede farklı stratejilerden yararlanmaya, destansı savaşlarda hayatta kalmaya ve güçlü ittifaklar kurmaya zorlayacak.

Netmarble Chief Global Officer’ı Seungwon Lee, “Netmarble’ın misyonu, her zaman oyuncularımız için en yenilikçi mobil oyun deneyimlerini sunmaktır” dedi. “Iron Throne, mobil cihazlarda daha önce hiç görülmemiş bir deneyim sunmak için temel MMO strateji oyununu, derin RPG öğelerini ve sınıfındaki en iyi görselleri bir araya getiriyor. Sonunda oyuncuların kendi hikayelerinin kralları olmasını sağlayabileceğimiz için çok heyecanlıyız.”

Iron Throne artık iOS ve Android platformları için Apple App Store ve Google Play üzerinden indirilebilir. Iron Throne’un resmi açılışını ve bir milyon ön kayıt işlemini kutlamak için Netmarble, 16 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında resmi olarak kayıt yaptıran tüm oyunculara, 1.000 altın, Boyut Fatihi Miğferi ve Boyut Fatihi Büyük Kılıç gibi özel ödüller veriyor.

Iron Throne hakkında daha fazla bilgi için, lütfen ön kayıt web sitesini ziyaret edin: www.playironthrone.com.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!