-->
Lineage 2: Revolution’da 200 Oyunculu Kale Kuşatması Modu Başladı

Yeni açılan sunucular ile birlikte oyuna dev güncelleme geldi Lineage2: Revolution oyununa yeni sunucuların açılmasıyla birlikte 200 oyunculu Kale Kuşatması Modu, zindanlar, seviyeler, bölgeler ve Yeni Ekipman Seviyesi eklendi. Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corporation, popüler MMORPG oyunu Lineage 2: Revolution için büyük bir güncelleme yayınladı. Kale Kuşatması adlı yeni 200 […]

10.05.2018 | ulasufuk

Yeni açılan sunucular ile birlikte oyuna dev güncelleme geldi

Lineage2: Revolution oyununa yeni sunucuların açılmasıyla birlikte 200 oyunculu Kale Kuşatması Modu, zindanlar, seviyeler, bölgeler ve Yeni Ekipman Seviyesi eklendi.

Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corporation, popüler MMORPG oyunu Lineage 2: Revolution için büyük bir güncelleme yayınladı. Kale Kuşatması adlı yeni 200 oyunculu PvP modu, devasa gerçek zamanlı savaşlarda rakip takımın kalesini fethetmeye çalışmak veya diğer klanlara karşı kendi kalelerini savunmak için oyuncuların birbirlerine karşı takımlar oluşturmasına imkan veriyor.

Toplamda dört klan (1 Savunan, 3 Saldıran), rakibin Kutsal Kristal’ini ele geçirerek bir Kale’yi fethetmek için savaşabilecek. Yeni güncellemeyi kutlamak amacıyla başlatılan Kale Kuşatması Festivali’nde tüm karakterler için TP artışı şeklinde ödüller sunuluyor. Kale Kuşatması sezon öncesi ile ilgili katılma koşullarını ve sezon programını içeren daha fazla ayrıntı, resmi topluluk internet sitesinde bulunabilir.

Yeni güncellemeyle heyecanlı içerikler ve ödüller geliyor

Dev güncellemeyle birlikte, Oren Toprakları, birçok zindana eklenen yeni zorluk seviyeleri, yeni UR Derece ekipman ve 180’den 260’a çıkan maksimum seviye artışı dahil olmak üzere oyuna pek çok heyecan verici içerik de ekleniyor.

Oyunculara 30 Mayıs’a kadar artırılmış ödüllere sahip olma şansı veriliyor. 14 gün boyunca giriş yapmayıp geri dönen kullanıcılar için SR ekipmanı, Feldheim’in Harabe Araştırması, yeni sunuculara özel Aymel’in Okulu etkinliği, Birleştirici Klan ve daha fazlasını içeren birçok yeni oyun içi etkinlikle kutlamanın tadı katlanarak artacak.

Daha geniş bir oyuncu kitlesi için yeni sunucular

Ayrıca, Lineage 2: Revolution içinde daha fazla oyuncuyu desteklemek için Amerika ve Avrupa bölgelerinde yeni sunucular açılırken, diğer sunucuların birleştirilmesi daha sorunsuz işbirliği deneyimi ile birlikte, daha dinamik ve rekabetçi Kale Kuşatması ve Klan içeriği sağlayacak.

Netmarble Chief Global Officer’ı Seungwon Lee “Mobil cihazlarda gerçek zamanlı PvP oyununu yeni bir seviyeye getirmek için gayretle çalıştık” dedi ve ekledi: “Oyuncuların Lineage 2: Revolution oyununa gelen en büyük güncellemelerden birisine dalarak yepyeni Kale Kuşatması modunu deneyimlediklerini görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Lineage 2: Revolution Kale Kuşatmasının Türkçe tanıtım videosunu izlemek için: https://youtu.be/vj8TS3MliCo

Lineage 2: Revolution ve oyun içi etkinlikler hakkında daha fazla bilgi için lütfen resmi web sitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edin.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!